Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хлопці,
прошу прорахувати доопрацювання по LiqPay, а саме: потрібна дія на етапах за допомогою якого можна перевести процес на потрібні етап ("Перевести бізнес-процес на цей етап, якщо статус оплати LiqPay змінився на:"). Воно має працювати на зразок дій Нової Пошти (Наприклад: Перевести бізнес-процес у цей етап, якщо етап нової пошти змінився).
Ось посилання на документацію – https://www.liqpay.ua/documentation/api/information/status/doc. Потрібно використовувати лише кінцеві статуси платежів (вказав на зображенні) [file]13686[/file]
Хлопці, прошу прорахувати доопрацювання по LiqPay, а саме: потрібна дія на етапах за допомогою якого можна перевести процес на потрібні етап ("Перевести бізнес-процес на цей етап, якщо статус оплати LiqPay змінився на:"). Воно має працювати на зразок дій Нової Пошти (Наприклад: Перевести бізнес-процес у цей етап, якщо етап нової пошти змінився). Ось посилання на документацію – https://www.liqpay.ua/documentation/api/information/status/doc. Потрібно використовувати лише кінцеві статуси платежів (вказав на зображенні)
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: 4год
Чи хотів уточнити, при створенні даної дії, у нього буде вибір мерчанта?
так
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
4год
[/quote]
Чи хотів уточнити, при створенні даної дії, у нього буде вибір мерчанта?
[/quote]
так
Устименко Ігор , я ось про що подумав: а можна, щоб ця дія спрацьовувала ще й раз на 5 хвилин? Просто хочеться перестрахуватися у таких випадках, коли якась із сторін загальмує і крон більше не чекатиме таких дій.
[Устименко Ігор #9] , я ось про що подумав: а можна, щоб ця дія спрацьовувала ще й раз на 5 хвилин? Просто хочеться перестрахуватися у таких випадках, коли якась із сторін загальмує і крон більше не чекатиме таких дій.
Юрченко Роман Сергійович написав: Устименко Ігор , я ось про що подумав: а можна, щоб ця дія спрацьовувала ще й раз на 5 хвилин? Просто хочеться перестрахуватися у таких випадках, коли якась із сторін загальмує і крон більше не чекатиме таких дій.
так ок
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[Устименко Ігор #9] , я ось про що подумав: а можна, щоб ця дія спрацьовувала ще й раз на 5 хвилин? Просто хочеться перестрахуватися у таких випадках, коли якась із сторін загальмує і крон більше не чекатиме таких дій.
[/quote]
так ок
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар