Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є дії раз на хвилину щодо імпорту платежів із приватом банку. [file]9341[/file]
Проблема полягає в тому, що завдання іноді не створюються і платежі без прив'язки до процесу.
Прохання поправити
[file]9342[/file]
Є дії раз на хвилину щодо імпорту платежів із приватом банку. Проблема полягає в тому, що завдання іноді не створюються і платежі без прив'язки до процесу. Прохання поправити
На стартовому етапі не налаштовано жодних дій перевірок, які могли б видати помилку? Є платіж, яким не створило процес - для тесту наявності помилки при повторному створенні?
На стартовому етапі не налаштовано жодних дій перевірок, які могли б видати помилку?
Є платіж, яким не створило процес - для тесту наявності помилки при повторному створенні?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: На стартовому етапі не налаштовано жодних дій перевірок, які могли б видати помилку? Є платіж, яким не створило процес - для тесту наявності помилки при повторному створенні?
Була дія "Задати термін етапу", я його вилучив. Але ж воно не забороняє створювати процес. Я спробував прив'язати платіж(без процесу) до процесу, то все ок, помилок не видавало. Це більше на баг схоже. З найсвіжішого прикладу платіж №12912
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
На стартовому етапі не налаштовано жодних дій перевірок, які могли б видати помилку?
Є платіж, яким не створило процес - для тесту наявності помилки при повторному створенні?
[/quote]
Була дія "Задати термін етапу", я його вилучив. Але ж воно не забороняє створювати процес.
Я спробував прив'язати платіж(без процесу) до процесу, то все ок, помилок не видавало. Це більше на баг схоже.
З найсвіжішого прикладу платіж №12912
Грановський Михайло писав/ла: З найсвіжішого прикладу платіж №12912
Цей платіж вже прив'язаний до процесу Мені потрібен платіж яким не створило процес і він не прив'язаний - я повторю йому створення процесу і перевірю наявність помилки під час створення
[quote]
Грановський Михайло писав/ла:
З найсвіжішого прикладу платіж №12912
[/quote]
Цей платіж вже прив'язаний до процесу
Мені потрібен платіж яким не створило процес і він не прив'язаний - я повторю йому створення процесу і перевірю наявність помилки під час створення
На жаль, дія з облікового запису на який доданий платіж - не видають платежі як за вчора, так і за сьогодні. Але ось дія "Privat24 Autoclient Виписка по рахунках" з цього облікового запису - видає платежі за сьогодні. Можливо, цей платіж був створений саме ним, от і немає створення процесу. Я думаю це так і є виходячи з клієнта – його поставило саме згідно з налаштуваннями даної дії.
На жаль, дія з облікового запису на який доданий платіж - не видають платежі як за вчора, так і за сьогодні.
Але ось дія "Privat24 Autoclient Виписка по рахунках" з цього облікового запису - видає платежі за сьогодні. Можливо, цей платіж був створений саме ним, от і немає створення процесу. Я думаю це так і є виходячи з клієнта – його поставило саме згідно з налаштуваннями даної дії.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар