Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Підкажіть, чому спливаюче вікно з'являється у всіх менеджерів у той момент, коли один із менеджерів вже прийняв дзвінок і веде розмову з клієнтом?
У скріні показала приклад.
[file]3818[/file]
Доброго дня. Підкажіть, чому спливаюче вікно з'являється у всіх менеджерів у той момент, коли один із менеджерів вже прийняв дзвінок і веде розмову з клієнтом? У скріні показала приклад.
Добрий день. Тому що дзвінки інших менеджерів при цьому не закриваються у системі. Вкажіть будь-ласка точний час дзвінка, 2 номери на які дзвонили та телефонію, яку використовуєте
Добрий день. Тому що дзвінки інших менеджерів при цьому не закриваються у системі. Вкажіть будь-ласка точний час дзвінка, 2 номери на які дзвонили та телефонію, яку використовуєте
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: Добрий день. Тому що дзвінки інших менеджерів при цьому не закриваються у системі. Вкажіть будь-ласка точний час дзвінка, 2 номери на які дзвонили та телефонію, яку використовуєте
12:34 дзвінок від Білоусов Вадим, Прийнявши дзвінок менеджер з внутрішньою лінією 907, спливаюче вікно бачили всі після цього. Телефонія Бінотел. https://difreight.crm-onebox.com/
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[/quote]
12:34 дзвінок від Білоусов Вадим, Прийнявши дзвінок менеджер з внутрішньою лінією 907, спливаюче вікно бачили всі після цього. Телефонія Бінотел. https://difreight.crm-onebox.com/
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: Добрий день. Тому що дзвінки інших менеджерів при цьому не закриваються у системі. Вкажіть будь-ласка точний час дзвінка, 2 номери на які дзвонили та телефонію, яку використовуєте
Я думаю тому що у вас стоїть налаштування "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими" і там вказано, що на всі номери, які починаються на 9
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Я думаю тому що у вас стоїть налаштування "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими" і там вказано, що на всі номери, які починаються на 9
Так, варто. Чи можна це поле залишити порожнім?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Yanina Iurchuk difreight написав: Так, варто. Чи можна це поле залишити порожнім?
так
дякую, тестуємо
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[/quote]
так
[/quote]
дякую, тестуємо
Yanina Iurchuk difreight написав: Так, варто. Чи можна це поле залишити порожнім?
так
Ігорн, за вашою рекомендацією, залишила поле "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими" порожнім. Тепер спливаючі вікна не з'являються взагалі. Можете перевірити чому? У бінотел маємо таку логіку вхідного дзвінка.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[/quote]
так
[/quote]
Ігорн, за вашою рекомендацією, залишила поле "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими" порожнім.
Тепер спливаючі вікна не з'являються взагалі.
Можете перевірити чому?
У бінотел маємо таку логіку вхідного дзвінка.
[file]3847[/file]
так
Ігорн, за вашою рекомендацією, залишила поле "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими" порожнім. Тепер спливаючі вікна не з'являються взагалі. Можете перевірити чому? У бінотел маємо таку логіку вхідного дзвінка.
відкривайте звіт поточні дзвінки і ви побачите які номери надходять дзвінки і чи прописані вони у ваших співробітників
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[/quote]
так
[/quote]
Ігорн, за вашою рекомендацією, залишила поле "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими" порожнім.
Можете перевірити чому?
[file]3847[/file]
[/quote]
відкривайте звіт поточні дзвінки і ви побачите які номери надходять дзвінки і чи прописані вони у ваших співробітників
так
Ігоре, у нас все прописано, інтеграція налагоджена і працює вже пів року. Єдина проблема, до якої руки дійшли тільки зараз – це хаотично спливаючі вікна. Вчитайтеся в текст, коли менеджер прийняв дзвінок і веде розмову. У цей час спливаюче вікно продовжує періодично з'являтися у різних менеджерів. Розмова вже триває, а вікно спливає знову і знову. У всіх. Хаотично.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[/quote]
так
[/quote]
Можете перевірити чому?
[file]3847[/file]
[/quote]
[/quote]
Ігоре, у нас все прописано, інтеграція налагоджена і працює вже пів року.
Єдина проблема, до якої руки дійшли тільки зараз – це хаотично спливаючі вікна.
Вчитайтеся в текст, коли менеджер прийняв дзвінок і веде розмову. У цей час спливаюче вікно продовжує періодично з'являтися у різних менеджерів. Розмова вже триває, а вікно спливає знову і знову. У всіх. Хаотично.
так
Ігоре, у нас все прописано, інтеграція налагоджена і працює вже пів року. Єдина проблема, до якої руки дійшли тільки зараз – це хаотично спливаючі вікна. Вчитайтеся в текст, коли менеджер прийняв дзвінок і веде розмову. У цей час спливаюче вікно продовжує періодично з'являтися у різних менеджерів. Розмова вже триває, а вікно спливає знову і знову. У всіх. Хаотично.
ви мене не чуєте мабуть ваше налаштування показує вікно всім - вам його потрібно прибрати ви її повернули і ми знову повертаємось до того, що я відповідав спочатку.
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[/quote]
так
[/quote]
Можете перевірити чому?
[file]3847[/file]
[/quote]
[/quote]
Ігоре, у нас все прописано, інтеграція налагоджена і працює вже пів року.
Єдина проблема, до якої руки дійшли тільки зараз – це хаотично спливаючі вікна.
Вчитайтеся в текст, коли менеджер прийняв дзвінок і веде розмову. У цей час спливаюче вікно продовжує періодично з'являтися у різних менеджерів. Розмова вже триває, а вікно спливає знову і знову. У всіх. Хаотично.
[/quote]
ви мене не чуєте мабуть
ваше налаштування показує вікно всім - вам його потрібно прибрати
ви її повернули і ми знову повертаємось до того, що я відповідав спочатку.
Устименко Ігор OneBox CTO написав: ви мене не чуєте мабуть ваше налаштування показує вікно всім - вам його потрібно прибрати ви її повернули і ми знову повертаємось до того, що я відповідав спочатку.
Дякую за відповідь. Я на цілий день 25.02 залишала це налаштування порожнім "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими". НО Протягом дня спливаючі вікна не з'являлися взагалі. Тому я повернула значення 9* у налаштування інтеграції з бінотелом. Сьогодні повторно відключу і спостерігатиму.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
ви мене не чуєте мабуть
[/quote]
Дякую за відповідь. Я на цілий день 25.02 залишала це налаштування порожнім "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими".
НО Протягом дня спливаючі вікна не з'являлися взагалі. Тому я повернула значення 9* у налаштування інтеграції з бінотелом.
Сьогодні повторно відключу і спостерігатиму.
Устименко Ігор OneBox CTO написав: ви мене не чуєте мабуть ваше налаштування показує вікно всім - вам його потрібно прибрати ви її повернули і ми знову повертаємось до того, що я відповідав спочатку. Screenshot_34.png
Ігоре, я ще раз на цілий день відключала поле "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими". Спливаючі вікна взагалі не з'являлись. У чому може бути проблема? Можете подивитись?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
ви мене не чуєте мабуть
Screenshot_34.png
[/quote]
Ігоре, я ще раз на цілий день відключала поле "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими". Спливаючі вікна взагалі не з'являлись.
У чому може бути проблема? Можете подивитись?
Устименко Ігор OneBox CTO написав: ви мене не чуєте мабуть ваше налаштування показує вікно всім - вам його потрібно прибрати ви її повернули і ми знову повертаємось до того, що я відповідав спочатку. Screenshot_34.png
Ігоре, я ще раз на цілий день відключала поле "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими". Спливаючі вікна взагалі не з'являлись. У чому може бути проблема? Можете подивитись?
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
ви мене не чуєте мабуть
Screenshot_34.png
[/quote]
Ігоре, я ще раз на цілий день відключала поле "Номери, яким показувати вхідний дзвінок першими". Спливаючі вікна взагалі не з'являлись.
У чому може бути проблема? Можете подивитись?
[/quote]
у кожному майже дзвінку бінотел надсилає нам статус CANCEL ось таблиця дзвінків https://difreight.crm-onebox.com/admin/shop/report/shopuservoip/?page=0
ось лог який можете зберегти у файл і скинути бинотелу.
https://difreight.crm-onebox.com/admin/logs/showall/ajax/?file=binotel-2021-03-01.log
Це якийсь цирк з боку бинотелу, пишіть їм чомусь скрізь CANCEL
Це втрачені дзвінки, вони спочатку йдуть на відповідального менеджера, потім на всіх одразу операторів, тому стільки статусів відображається. Я так розумію, якщо ніхто не взявши – значить CANCEL. Бінотел перевірили всі проблемні дзвінки, дали фідбек: 1. На етапі голосового привітання клієнт скидає дзвінок, але в боксі все одно з'являється спливаюче вікно всім менеджерам, хто онлайн. І вікно не пропадає, висити поки що кожен менеджер у собі його не закриє. Бінотел кажуть, що це зі сторони боксу налаштування. 2. Якщо закріплений менеджер прийняв дзвінок, спливаюче вікно все ще відображається у всіх співробітників, і ми не розуміємо, чи дзвінок прийнятий, чи ні. Чи закривати його, чи ні.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
у кожному майже дзвінку бінотел надсилає нам статус CANCEL ось таблиця дзвінків https://difreight.crm-onebox.com/admin/shop/report/shopuservoip/?page=0
ось лог який можете зберегти у файл і скинути бинотелу.
https://difreight.crm-onebox.com/admin/logs/showall/ajax/?file=binotel-2021-03-0...
Це якийсь цирк з боку бинотелу, пишіть їм чомусь скрізь CANCEL
[/quote]
Це втрачені дзвінки, вони спочатку йдуть на відповідального менеджера, потім на всіх одразу операторів, тому стільки статусів відображається.
Я так розумію, якщо ніхто не взявши – значить CANCEL.
Бінотел перевірили всі проблемні дзвінки, дали фідбек:
1. На етапі голосового привітання клієнт скидає дзвінок, але в боксі все одно з'являється спливаюче вікно всім менеджерам, хто онлайн. І вікно не пропадає, висити поки що кожен менеджер у собі його не закриє. Бінотел кажуть, що це зі сторони боксу налаштування.
2. Якщо закріплений менеджер прийняв дзвінок, спливаюче вікно все ще відображається у всіх співробітників, і ми не розуміємо, чи дзвінок прийнятий, чи ні. Чи закривати його, чи ні.
Yanina Iurchuk difreight написав: Це втрачені дзвінки, вони спочатку йдуть на відповідального менеджера, потім на всіх одразу операторів, тому стільки статусів відображається. Я так розумію, якщо ніхто не взявши – значить CANCEL.
у вас із 100 дзвінків у 98 статус CANCEL це логіка зі скидання як би ламає вам усі вікна
Yanina Iurchuk difreight написав: 1. На етапі голосового привітання клієнт скидає дзвінок, але в боксі все одно з'являється спливаюче вікно всім менеджерам, хто онлайн. І вікно не пропадає, висити поки що кожен менеджер у собі його не закриє. Бінотел кажуть, що це зі сторони боксу налаштування.
вікно при cancel не з'явиться
Yanina Iurchuk difreight написав: 2. Якщо закріплений менеджер прийняв дзвінок, спливаюче вікно все ще відображається у всіх співробітників, і ми не розуміємо, чи дзвінок прийнятий, чи ні. Чи закривати його, чи ні.
логічно поки ви не досягнете результату що йде звичайний вхідний дзвінок на менеджера у вас буде каша
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
Це втрачені дзвінки, вони спочатку йдуть на відповідального менеджера, потім на всіх одразу операторів, тому стільки статусів відображається.
Я так розумію, якщо ніхто не взявши – значить CANCEL.
[/quote]
у вас із 100 дзвінків у 98 статус CANCEL
це логіка зі скидання як би ламає вам усі вікна
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
1. На етапі голосового привітання клієнт скидає дзвінок, але в боксі все одно з'являється спливаюче вікно всім менеджерам, хто онлайн. І вікно не пропадає, висити поки що кожен менеджер у собі його не закриє. Бінотел кажуть, що це зі сторони боксу налаштування.
[/quote]
вікно при cancel не з'явиться
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
2. Якщо закріплений менеджер прийняв дзвінок, спливаюче вікно все ще відображається у всіх співробітників, і ми не розуміємо, чи дзвінок прийнятий, чи ні. Чи закривати його, чи ні.
[/quote]
логічно
поки ви не досягнете результату що йде звичайний вхідний дзвінок на менеджера у вас буде каша
Устименко Ігор OneBox CTO написав: логічно поки ви не досягнете результату що йде звичайний вхідний дзвінок на менеджера у вас буде каша сьогодні, 01:03
Ви могли б пояснити мені доступно, що не так зі сторони бінотела і що треба змінити, бо вони запевняють, що все так і має бути. А каша з вікнами продовжується(
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
логічно
поки ви не досягнете результату що йде звичайний вхідний дзвінок на менеджера у вас буде каша
сьогодні, 01:03
[/quote]
Ви могли б пояснити мені доступно, що не так зі сторони бінотела і що треба змінити, бо вони запевняють, що все так і має бути. А каша з вікнами продовжується(
Yanina Iurchuk difreight написав: Ви могли б пояснити мені доступно, що не так зі сторони бінотела і що треба змінити, бо вони запевняють, що все так і має бути. А каша з вікнами продовжується(
на жаль, я не бачу і не знаю ваших налаштувань у бінотелі і що за скидання ви робите за дзвінками клієнтів і навіщо. Тому більш доступно я не можу пояснити, я можу написати як має бути, що вище і зробив . Ви можете найняти спеціаліста з інтеграторів, який сам це налаштує
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight написав:
[/quote]
на жаль, я не бачу і не знаю ваших налаштувань у бінотелі і що за скидання ви робите за дзвінками клієнтів і навіщо. Тому більш доступно я не можу пояснити, я можу написати як має бути, що вище і зробив .
Ви можете найняти спеціаліста з інтеграторів, який сам це налаштує
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар