Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
я думаю, ви пишіть не за адресою Ваша телефонія не доступна зараз при натисканні на телефон бокс намагається підключитися до телефонії за вказаною URL-адресою в налаштуваннях 96890a54bc8d.sn.mynetname.net а він у вас недоступний зверніться до того хто налаштовував вам телефонію або телефоністам (провайдера) швидше за все у вас змінився урл телефонії і вам достатньо поміняти його на новий в налаштуваннях або нехай зроблять 96890a54bc8d.sn.mynetname.net доступним
я думаю, ви пишіть не за адресою
Ваша телефонія не доступна зараз
при натисканні на телефон бокс намагається підключитися до телефонії за вказаною URL-адресою в налаштуваннях 96890a54bc8d.sn.mynetname.net
а він у вас недоступний
зверніться до того хто налаштовував вам телефонію або телефоністам (провайдера) швидше за все у вас змінився урл телефонії і вам достатньо поміняти його на новий в налаштуваннях або нехай зроблять 96890a54bc8d.sn.mynetname.net доступним
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар