Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ви перевірте, чи взагалі є така доробка. У мене така ж ситуація була зі СтрімТелеком: вона MVP все працювало, а ось на OS додаток був сирий і потрібно було його наново доопрацьовувати.
Ви перевірте, чи взагалі є така доробка.
У мене така ж ситуація була зі СтрімТелеком: вона MVP все працювало, а ось на OS додаток був сирий і потрібно було його наново доопрацьовувати.
Фархшатов Родіон писав/ла: Так це ж стандартний функціонал під час роботи з будь-якою телефонією
Для когось стандартний, а для когось ні)) Я намагався домовитися зі СтрімТелеком, щоб вони заплатили Боксу за доопрацювання, але вони не захотіли і я перейшов у Бінотел через це. Втім, потрібно перевіряти ще раз, чи є взагалі такий функціонал чи ні.
[quote]
Фархшатов Родіон писав/ла:
Так це ж стандартний функціонал під час роботи з будь-якою телефонією
[/quote]
Для когось стандартний, а для когось ні)) Я намагався домовитися зі СтрімТелеком, щоб вони заплатили Боксу за доопрацювання, але вони не захотіли і я перейшов у Бінотел через це.
Втім, потрібно перевіряти ще раз, чи є взагалі такий функціонал чи ні.
Ярина Інтегратор писав/ла: доброго дня! яке телефонія? при оновленні на OS змінюється IP вашого боксу. можливо, потрібно внести зміни з боку телефонії
Спасибі, айпі не змінювався, не працювало тільки спливаюче вікно. Вже працює. Не знаю поправили чи саме)))
[quote]
Ярина
Інтегратор писав/ла:
доброго дня! яке телефонія? при оновленні на OS змінюється IP вашого боксу. можливо, потрібно внести зміни з боку телефонії
[/quote]
Спасибі, айпі не змінювався, не працювало тільки спливаюче вікно. Вже працює. Не знаю поправили чи саме)))
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар