Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Отримуємо дзвінок. Відкривається спливаюче вікно, натискає звідти створити процес. Але джерело не підтягується. У чому може бути причина?
[file]15255[/file]
Отримуємо дзвінок. Відкривається спливаюче вікно, натискає звідти створити процес. Але джерело не підтягується. У чому може бути причина?
Доброго дня, не розумію на підставі яких налаштувань має автоматично вибирати джерело у вікні створення процесу. Підкажіть будь ласка де ви вказуєте що має бути саме це джерело?
Доброго дня, не розумію на підставі яких налаштувань має автоматично вибирати джерело у вікні створення процесу. Підкажіть будь ласка де ви вказуєте що має бути саме це джерело?
anonymous hamster OneBox production написав: Доброго дня, не розумію на підставі яких налаштувань має автоматично вибирати джерело у вікні створення процесу. Підкажіть будь ласка де ви вказуєте що має бути саме це джерело?
ну у нас включена телефонія Мої дзвінки, а як зв'язати її з "джерелом" я не знаю. Можете підказати?
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
[/quote]
ну у нас включена телефонія Мої дзвінки, а як зв'язати її з "джерелом" я не знаю. Можете підказати?
1. Вивести блок "Кнопка створити замовлення", вибрати там якесь додаток, записати в нього значення "Мої дзвінки". На першому етапі процесу поставити дію, що заповнить джерело в залежності від значення іншого поля. 2. Зробити доопрацювання, щоб під час створення завдання з певного блоку спливаючого вікна дзвінка проставлялося конкретне джерело. 1ч.
1. Вивести блок "Кнопка створити замовлення", вибрати там якесь додаток, записати в нього значення "Мої дзвінки". На першому етапі процесу поставити дію, що заповнить джерело в залежності від значення іншого поля.
2. Зробити доопрацювання, щоб під час створення завдання з певного блоку спливаючого вікна дзвінка проставлялося конкретне джерело. 1ч.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар