Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Налаштована інтеграція (за інструкціями, пробувалися різні галочки та поля) при заповненні форми створюється тільки контакт (за номером телефону перевіряю в базі-є) але обробка ліда (БП вказаний у налаштуваннях інтеграції) не створюється від слова зовсім
були створені спеціальні поля для заповнення даних з Тільди, прописані імена змінних у тильді, сайти опубліковані
В чому проблема?
пробував через посилання як зазначено в інструкції "Посилання на бокс"/tilda/push/
і пробував через посилання на апі (у вас у відео показано також)
нічого не відбувається..
[file]2570[/file]
[file]2571[/file]
[file]2572[/file]
[file]2573[/file]
[file]2574[/file]
Налаштована інтеграція (за інструкціями, пробувалися різні галочки та поля) при заповненні форми створюється тільки контакт (за номером телефону перевіряю в базі-є) але обробка ліда (БП вказаний у налаштуваннях інтеграції) не створюється від слова зовсім були створені спеціальні поля для заповнення даних з Тільди, прописані імена змінних у тильді, сайти опубліковані В чому проблема? пробував через посилання як зазначено в інструкції "Посилання на бокс"/tilda/push/ і пробував через посилання на апі (у вас у відео показано також) нічого не відбувається..
При оновленні замовлення - викликається оновлення контакту - там помилка "Обов'язково має бути заповнено або Прізвище або Ім'я або Компанія" Вам потрібно, щоб у параметрі "Name" передавалося ім'я контакту.
При оновленні замовлення - викликається оновлення контакту - там помилка "Обов'язково має бути заповнено або Прізвище або Ім'я або Компанія"
Вам потрібно, щоб у параметрі "Name" передавалося ім'я контакту.
ага, зрозумів, а можна якимось стандартним виразом припустимо щоб прописувався контакт "лід з тильди №*"?або відключити цю перевірку якось?, тому що на сайті я ім'я або фіо у клієнта не питаю, і дивно те що раніше іноді замовлення проходили
ага, зрозумів, а можна якимось стандартним виразом припустимо щоб прописувався контакт "лід з тильди №*"?або відключити цю перевірку якось?, тому що на сайті я ім'я або фіо у клієнта не питаю, і дивно те що раніше іноді замовлення проходили
Ларін Дмитро писав/ла: ага, зрозумів, а можна якимось стандартним виразом припустимо щоб прописувався контакт "лід з тильди №*"?або відключити цю перевірку якось?, тому що на сайті я ім'я або фіо у клієнта не питаю, і дивно те що раніше іноді замовлення проходили
Стандартних висловів немає – це потрібно доопрацьовувати. Як варіант – можна так само доопрацювати, щоб якщо немає імені – то контактні дані (телефон або email) підставляти в контакт – це доопрацювання в 1 годину (можемо інвестувати, якщо потрібно)
[quote]
Ларін Дмитро писав/ла:
[/quote]
Стандартних висловів немає – це потрібно доопрацьовувати.
Як варіант – можна так само доопрацювати, щоб якщо немає імені – то контактні дані (телефон або email) підставляти в контакт – це доопрацювання в 1 годину (можемо інвестувати, якщо потрібно)
Ларін Дмитро писав/ла: якимось чином створилися від вас 2 ліди
Це мої тести для визначення проблеми
Ларін Дмитро писав/ла: ок давайте зробимо)
Поставимо в план інвестицій, як зроблять - повідомимо
Ларін Дмитро писав/ла: питання-з тильди передаються ютм мітки, вони будуть записуватися? як це налаштувати?
У ваших прикладах я не бачу, що передаються UTM-мітки в належному вигляді Якщо якісь з даних потрібно використовувати як UTM для клієнта - то як би можливість вибору полів в налаштуваннях інтеграції є - в селекторі почніть писати utm
[quote]
Ларін Дмитро писав/ла:
якимось чином створилися від вас 2 ліди
[/quote]
Це мої тести для визначення проблеми
[quote]
Ларін Дмитро писав/ла:
ок давайте зробимо)
[/quote]
Поставимо в план інвестицій, як зроблять - повідомимо
[quote]
Ларін Дмитро писав/ла:
питання-з тильди передаються ютм мітки, вони будуть записуватися? як це налаштувати?
[/quote]
У ваших прикладах я не бачу, що передаються UTM-мітки в належному вигляді
Якщо якісь з даних потрібно використовувати як UTM для клієнта - то як би можливість вибору полів в налаштуваннях інтеграції є - в селекторі почніть писати utm
Ларін Дмитро писав/ла: дякую, куди треба оплачувати?
У вас є платний хмарний тариф - завдяки цьому дрібне налаштування ми зробили безкоштовно.
[quote]
Ларін Дмитро писав/ла:
дякую, куди треба оплачувати?
[/quote]
У вас є платний хмарний тариф - завдяки цьому дрібне налаштування ми зробили безкоштовно.
Перестали створюватися ліди ... 22 числа створювалася, з тих пір при вхідній заявці (навіть тестової) лід не формувався, можете по логах подивитися, що не так?
Перестали створюватися ліди ... 22 числа створювалася, з тих пір при вхідній заявці (навіть тестової) лід не формувався, можете по логах подивитися, що не так?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар