Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: Каса повинна мати Api (Api для обміну даними)
тобто якщо api не надають і вказують список інтеграцій з певними црм у якому боксу немає, то така каса не підходить, я правильно зрозумів?
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
Каса повинна мати Api (Api для обміну даними)
[/quote]
тобто якщо api не надають і вказують список інтеграцій з певними црм у якому боксу немає, то така каса не підходить, я правильно зрозумів?
antip Клієнт писав/ла: тобто якщо api не надають і вказують список інтеграцій з певними црм у якому боксу немає, то така каса не підходить, я правильно зрозумів?
як мінімум має бути API - далі вже потрібно дивитися надають вони інтеграції чи ні - може бути не важливо, тому що інтеграцію пиляємо ми
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
[/quote]
як мінімум має бути API - далі вже потрібно дивитися
надають вони інтеграції чи ні - може бути не важливо, тому що інтеграцію пиляємо ми
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла:
antip Клієнт писав/ла: тобто якщо api не надають і вказують список інтеграцій з певними црм у якому боксу немає, то така каса не підходить, я правильно зрозумів?
як мінімум має бути API - далі вже потрібно дивитися надають вони інтеграції чи ні - може бути не важливо, тому що інтеграцію пиляємо ми
тобто api обов'язково чи можна і без?
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
[/quote]
як мінімум має бути API - далі вже потрібно дивитися
надають вони інтеграції чи ні - може бути не важливо, тому що інтеграцію пиляємо ми
[/quote]
тобто api обов'язково чи можна і без?
Доброго дня , уточніть будь ласка який функціонал потрібен у касової програми для того щоб інтегрувати її з боксом ?
Можна зробити від зворотного: яку касу хочете прикрутити до боксу і як саме? Хто має видавати чеки: каса чи OneBox? Я маю на увазі процес: приймаємо гроші > видаємо чек > каса скидає дані в OneBox або є угода в OneBox, там проводимо гроші > onebox видає чек Загалом, є різні шляхи, залежно від завдання.
[quote]
Доброго дня , уточніть будь ласка який функціонал потрібен у касової програми для того щоб інтегрувати її з боксом ?
[/quote]
Можна зробити від зворотного: яку касу хочете прикрутити до боксу і як саме?
Хто має видавати чеки: каса чи OneBox?
Я маю на увазі процес:
приймаємо гроші > видаємо чек > каса скидає дані в OneBox
або
є угода в OneBox, там проводимо гроші > onebox видає чек
Загалом, є різні шляхи, залежно від завдання.
Мірошниченко Максим Олександрович CEO OneBox написав:
Можна зробити від зворотного: яку касу хочете прикрутити до боксу і як саме? Хто має видавати чеки: каса чи OneBox? Я маю на увазі процес: приймаємо гроші > видаємо чек > каса скидає дані в OneBox або є угода в OneBox, там проводимо гроші > onebox видає чек Загалом, є різні шляхи, залежно від завдання.
все на касі, бокс тільки товар віддає та обробляє замовлення (продає)
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович
CEO OneBox написав:
[quote]
[/quote]
Можна зробити від зворотного: яку касу хочете прикрутити до боксу і як саме?
Хто має видавати чеки: каса чи OneBox?
Я маю на увазі процес:
приймаємо гроші > видаємо чек > каса скидає дані в OneBox
або
є угода в OneBox, там проводимо гроші > onebox видає чек
Загалом, є різні шляхи, залежно від завдання.
[/quote]
все на касі, бокс тільки товар віддає та обробляє замовлення (продає)
Будь ласка, опишіть процес докладніше. На жаль, за вашим описом не зрозуміло, яку саме передачу даних ви хочете зробити під фразою "інтегрувати касу з боксом". Щоб платіж із каси потрапляв у бокс?
Будь ласка, опишіть процес докладніше.
На жаль, за вашим описом не зрозуміло, яку саме передачу даних ви хочете зробити під фразою "інтегрувати касу з боксом".
Щоб платіж із каси потрапляв у бокс?
Мірошниченко Максим Олександрович CEO OneBox написав: Будь ласка, опишіть процес докладніше. На жаль, за вашим описом не зрозуміло, яку саме передачу даних ви хочете зробити під фразою "інтегрувати касу з боксом". Щоб платіж із каси потрапляв у бокс?
так, касова програма встановлена на ноутбук в офлайн-магазині
[quote]
CEO OneBox написав:
Будь ласка, опишіть процес докладніше.
На жаль, за вашим описом не зрозуміло, яку саме передачу даних ви хочете зробити під фразою "інтегрувати касу з боксом".
Щоб платіж із каси потрапляв у бокс?
[/quote]
так, касова програма встановлена на ноутбук в офлайн-магазині
Мірошниченко Максим Олександрович CEO OneBox написав: Як називається касова програма? Під яку платформу? Будь ласка, описуйте ситуацію розгорнуто, інакше ніхто не зможе допомогти вам.
я ще не визначився з касовою програмою, ось у вас вирішив уточнити вимоги для інтеграції
[quote]
CEO OneBox написав:
Як називається касова програма?
Під яку платформу?
Будь ласка, описуйте ситуацію розгорнуто, інакше ніхто не зможе допомогти вам.
[/quote]
я ще не визначився з касовою програмою, ось у вас вирішив уточнити вимоги для інтеграції
У такому разі відповім так: вибирайте софт у якого живі розробники і щоб з ними можна було хоч якось зв'язатися, тоді ми зможемо спільними зусиллями зробити інтеграцію. У більшості випадків софт для кас "під вінду", а це означає, що простіше щоб розробники каси слали дані в OneBox, ніж навпаки "щоб onebox тягнув дані з каси".
У такому разі відповім так:
вибирайте софт у якого живі розробники і щоб з ними можна було хоч якось зв'язатися,
тоді ми зможемо спільними зусиллями зробити інтеграцію.
У більшості випадків софт для кас "під вінду", а це означає, що простіше щоб розробники каси слали дані в OneBox, ніж навпаки "щоб onebox тягнув дані з каси".
Мірошниченко Максим Олександрович CEO OneBox написав: У такому разі відповім так: вибирайте софт у якого живі розробники і щоб з ними можна було хоч якось зв'язатися, тоді ми зможемо спільними зусиллями зробити інтеграцію. У більшості випадків софт для кас "під вінду", а це означає, що простіше щоб розробники каси слали дані в OneBox, ніж навпаки "щоб onebox тягнув дані з каси".
[quote]
CEO OneBox написав:
У такому разі відповім так:
вибирайте софт у якого живі розробники і щоб з ними можна було хоч якось зв'язатися,
тоді ми зможемо спільними зусиллями зробити інтеграцію.
У більшості випадків софт для кас "під вінду", а це означає, що простіше щоб розробники каси слали дані в OneBox, ніж навпаки "щоб onebox тягнув дані з каси".
[/quote]
ось цю https://kasa.vchasno.com.ua/#rec239813050
будемо підключати
а, вчасно каса, це не складно
можете купувати, інтеграцію наші інтегратори зроблять.
Зверніться до https://crm-onebox.com/ua/integrator/oneboxproduction/
там є вкладка API (те, що потрібно спочатку) формуєте запит на інтеграцію + прикладаєте API і відправляєте його у вказаному вище інтегратору - Вам оцінять вартість інтеграції. Ви можете: 1. направити запит із докладним описом того, що необхідно (там багато чого можна і будуть питання щодо інтеграції). 2. створити топік на форумі з описом того, що необхідно. У будь-якому випадку п.1 для Вас вигідніший - зможете обговорити в рамках топіка - можливо будуть клієнти, які теж зацікавляться в інтеграції і захочуть взяти участь в оплаті.
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
ось цю https://kasa.vchasno.com.ua/#rec239813050
будемо підключати
[/quote]
там є вкладка API (те, що потрібно спочатку)
формуєте запит на інтеграцію + прикладаєте API і відправляєте його у вказаному вище інтегратору - Вам оцінять вартість інтеграції.
Ви можете:
1. направити запит із докладним описом того, що необхідно (там багато чого можна і будуть питання щодо інтеграції).
2. створити топік на форумі з описом того, що необхідно.
У будь-якому випадку п.1 для Вас вигідніший - зможете обговорити в рамках топіка - можливо будуть клієнти, які теж зацікавляться в інтеграції і захочуть взяти участь в оплаті.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар