Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
підтверджую, трекінг повністю не працює, трекаються тільки посилки створені з Ванбокса, якщо вставити ттн створену в Промі або Розетці нічого не трекається, і тільки з такого функціоналу 0
підтверджую, трекінг повністю не працює, трекаються тільки посилки створені з Ванбокса, якщо вставити ттн створену в Промі або Розетці нічого не трекається, і тільки з такого функціоналу 0
Я теж у темі. Чи не трікається. Доводиться все вручну перевіряти, а скоро Новий рік, купа відправок і буде повний завал із джастином... Розробники рятуйте своїх улюблених клієнтів)
Я теж у темі. Чи не трікається. Доводиться все вручну перевіряти, а скоро Новий рік, купа відправок і буде повний завал із джастином... Розробники рятуйте своїх улюблених клієнтів)
дивіться, при створенні накладної від justin є 2 ТН-ки перша це код, друга це сама накладна, трекає воно за накладною Потрібно поставити дію на етап "Замінити номер ЄП на номер ТТН Justin" і тоді має все заробити. Тобто система повинна поміняти код і тн місцями
дивіться, при створенні накладної від justin є 2 ТН-ки
перша це код, друга це сама накладна, трекає воно за накладною
Потрібно поставити дію на етап
"Замінити номер ЄП на номер ТТН Justin"
і тоді має все заробити. Тобто система повинна поміняти код і тн місцями
Губко Олександр Сергійович Співробітник писав/ла: дивіться, при створенні накладної від justin є 2 ТН-ки перша це код, друга це сама накладна, трекає воно за накладною Потрібно поставити дію на етап "Замінити номер ЄП на номер ТТН Justin" і тоді має все заробити. Тобто система повинна поміняти код і тн місцями
Дія нічого не змінює на замовлення.
[quote]
Губко Олександр Сергійович
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Дія нічого не змінює на замовлення.
Губко Олександр Сергійович Співробітник писав/ла: дивіться, при створенні накладної від justin є 2 ТН-ки перша це код, друга це сама накладна, трекає воно за накладною Потрібно поставити дію на етап "Замінити номер ЄП на номер ТТН Justin" і тоді має все заробити. Тобто система повинна поміняти код і тн місцями
у мене запрацювало
[quote]
Губко Олександр Сергійович
Співробітник писав/ла:
[/quote]
у мене запрацювало
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар