Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, ось тут минулого року було питання, писали, що плануєте зробити інтеграцію з Vchasno.EDI: https://1b.app/ua/forum/integration-with-onebox/15861/
Чи відомо, коли плануєте робити її?
Устименко Игорь OneBox production писал/а: десь у кінці веренсня - жовтні
Чудово! Чи буде можливість передавати прайс прямо з боксу з потрібними цінами і забирати замовлення?
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
десь у кінці веренсня - жовтні
[/quote]
Чудово! Чи буде можливість передавати прайс прямо з боксу з потрібними цінами і забирати замовлення?
Устименко Игорь OneBox production писал/а: десь у кінці веренсня - жовтні
так я думаю що це будемо робити
[quote]
Ярина
Інтегратор писал/а:
[quote]
Устименко Игорь
десь у кінці веренсня - жовтні
[/quote]
[/quote]
так я думаю що це будемо робити
Lotocka_Kristina Інтегратор писал/а: Добрий день. Скажіть коли приблизно можна очікувати інтеграцію з Вчасно EDI
Вона вже більше року працює.
Що саме вас цікавить? вам потрібно накласти ЄЦП на прайс перед завантаженням в розетку?
зараз тестуємо вже, думаю на цьому тижні, або на початку наступного опублікуємо
[quote]
Устименко Игорь
[quote]
Lotocka_Kristina
Інтегратор писал/а:
Добрий день. Скажіть коли приблизно можна очікувати інтеграцію з Вчасно EDI
[/quote]
Що саме вас цікавить? вам потрібно накласти ЄЦП на прайс перед завантаженням в розетку?
[/quote]
Lotocka_Kristina Інтегратор писал/а: Добрий день. Скажіть коли приблизно можна очікувати інтеграцію з Вчасно EDI
доречі підкажіть для чого це вам? на скільки я знаю розетка і без цього приймає прайси через звичайне вивантаження і всі клієнти поки що це використовують і надалі
[quote]
Устименко Игорь
[quote]
Устименко Игорь
[quote]
Lotocka_Kristina
Інтегратор писал/а:
Добрий день. Скажіть коли приблизно можна очікувати інтеграцію з Вчасно EDI
[/quote]
[/quote]
[/quote]
доречі підкажіть для чого це вам? на скільки я знаю розетка і без цього приймає прайси через звичайне вивантаження і всі клієнти поки що це використовують і надалі
[/quote] доречі підкажіть для чого це вам? на скільки я знаю розетка і без цього приймає прайси через звичайне вивантаження і всі клієнти поки що це використовують і надалі [/quote] Даний функціонал необхідний , щоб швидко оновлювати ціни і наявність товарів для прайсів для Розетки через Vchasno Edi . Шаблон документу для маркетплейсу Розетка передбачає дві перші пусті колонки у файлі, тому потрібно скачувати згенерований системою файл, додавати пусті колонки і надсилати менеджеру Розетка.
[/quote]
[/quote]
Даний функціонал необхідний , щоб швидко оновлювати ціни і наявність товарів для прайсів для Розетки через Vchasno Edi .
Шаблон документу для маркетплейсу Розетка передбачає дві перші пусті колонки у файлі, тому потрібно скачувати згенерований системою файл, додавати пусті колонки і надсилати менеджеру Розетка.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар