Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
добрий день
необхідна розробка програмного РРО
Логіка роботи ПРРО
Цикл взаємодії програмного РРО та фіскального сервера (одна зміна, онлайн та офлайн)
№ Повідомлення Пояснення Примітки
ЗМІНА ЗАКРИТУ
1. OPEN (CHECK#0) Відкриття зміни («нульовий чек»)
2. CHECK#1 Чек розрахункової операції
3. CHECK#2 Чек розрахункової операції
4. ….
5. TEST (CHECK#0x7F..FF) Перевірка зв'язку (у разі, якщо чеки не передавалися за останні 30 хвилин)
6. ….
7. CHECK#... Чек розрахункової операції
8. CHECK#... Чек розрахункової операції
9. ….
10. ASKX Запит звіту за підсумками операції з початку зміни (за потреби)
11. ….
12. CHECK#... Чек розрахункової операції
13. Зв'язок припинився
14. CHECK#... невдала передача (три спроби з очікуванням по 5 секунд), запис чеку в часову цепочку
15. … запис чеків у часову цепочку
16. … запис чеків у часову цепочку
17. TEST (CHECK#0x7F..FF) Невдалий (немає відповіді фіскального сервера)
18. … … запис чеків у часову ланцюжок
19. ЗВ'ЯЗОК ВІДНОВИВСЯ
20. TEST (CHECK#0
добрий день необхідна розробка програмного РРО Логіка роботи ПРРО Цикл взаємодії програмного РРО та фіскального сервера (одна зміна, онлайн та офлайн) № Повідомлення Пояснення Примітки ЗМІНА ЗАКРИТУ 1. OPEN (CHECK#0) Відкриття зміни («нульовий чек») 2. CHECK#1 Чек розрахункової операції 3. CHECK#2 Чек розрахункової операції 4. …. 5. TEST (CHECK#0x7F..FF) Перевірка зв'язку (у разі, якщо чеки не передавалися за останні 30 хвилин) 6. …. 7. CHECK#... Чек розрахункової операції 8. CHECK#... Чек розрахункової операції 9. …. 10. ASKX Запит звіту за підсумками операції з початку зміни (за потреби) 11. …. 12. CHECK#... Чек розрахункової операції 13. Зв'язок припинився 14. CHECK#... невдала передача (три спроби з очікуванням по 5 секунд), запис чеку в часову цепочку 15. … запис чеків у часову цепочку 16. … запис чеків у часову цепочку 17. TEST (CHECK#0x7F..FF) Невдалий (немає відповіді фіскального сервера) 18. … … запис чеків у часову ланцюжок 19. ЗВ'ЯЗОК ВІДНОВИВСЯ 20. TEST (CHECK#0
сміття кому цікаво натискайте кнопку "підписатися" і коли співробітник відділу розробок нас удостоїть відповіддю скільки йому потрібно годин для такого впровадження всім прийде повідомлення на пошту.
сміття
кому цікаво натискайте кнопку "підписатися"
і коли співробітник відділу розробок нас удостоїть відповіддю скільки йому потрібно годин для такого впровадження
всім прийде повідомлення на пошту.
Не хочу нікого обламувати, але малоймовірно, що зараз ми зробимо інтеграцію з РРО. Вся справа у подальшій стратегії OneBox. Робити свій програмний РРО – це не наш бізнес. Нам вигідніше інтегруватися з тим самим checkbox, тому що так відповідальність за працездатність РРО лежатиме на checkbox, а не на onebox. Саме за це checkbox'y клієнти і платитимуть гроші. Ми не зможемо зробити цю інтеграцію краще ніж сервіс Checkbox та/або стати успішнішим, ніж Checkbox у ніші РРО. Я слабо уявляю, що люди будуть говорити "OneBox – це рішення РРО", це не є нашою метою. Навіть якщо ми зробимо цю інтеграцію, то її потрібно буде постійно підтримувати, писати інструкції для клієнтів, допомагати з питаннями/багами/консультаціями, прямо чи опосередковано відповідати за всі фіскальні штучки. І це все вартує грошей постійно. Тобто, не вдасться просто взяти, один раз зробити доопрацювання і клієнти мають щастя. Прийде постійно брати гроші за її обслуговування, підтримку, розвиток. З тим же prom.ua ми потрапили в таку саму ситуацію: API прома розвивається, і згодом клієнти висувають претензії, що якась інтеграція з ним вже не повна. Хоча вони один раз заплатили за цю інтеграцію, ми не беремо грошей "інтеграція з prom – 50 USD/month".
Не хочу нікого обламувати, але малоймовірно, що зараз ми зробимо інтеграцію з РРО.
Вся справа у подальшій стратегії OneBox.
Робити свій програмний РРО – це не наш бізнес.
Нам вигідніше інтегруватися з тим самим checkbox, тому що так відповідальність за працездатність РРО лежатиме на checkbox, а не на onebox. Саме за це checkbox'y клієнти і платитимуть гроші.
Ми не зможемо зробити цю інтеграцію краще ніж сервіс Checkbox та/або стати успішнішим, ніж Checkbox у ніші РРО. Я слабо уявляю, що люди будуть говорити "OneBox – це рішення РРО", це не є нашою метою.
Навіть якщо ми зробимо цю інтеграцію, то її потрібно буде постійно підтримувати, писати інструкції для клієнтів, допомагати з питаннями/багами/консультаціями, прямо чи опосередковано відповідати за всі фіскальні штучки. І це все вартує грошей постійно. Тобто, не вдасться просто взяти, один раз зробити доопрацювання і клієнти мають щастя. Прийде постійно брати гроші за її обслуговування, підтримку, розвиток.
З тим же prom.ua ми потрапили в таку саму ситуацію: API прома розвивається, і згодом клієнти висувають претензії, що якась інтеграція з ним вже не повна. Хоча вони один раз заплатили за цю інтеграцію, ми не беремо грошей "інтеграція з prom – 50 USD/month".
Добрий день,
Максиме,
Тоді внесіть хоча б ясність з питання з checkbox у цій задачі https://crm-onebox.com/ru/support/integratsii-c-onebox/153/
у ній є питання без відповідей
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор написав: Не хочу нікого обламувати, але малоймовірно, що зараз ми зробимо безпосередньо інтеграцію з РРО. Вся справа в подальшій стратегії OneBox. Робити свій програмний РРО - це не наш бізнес. лежати на checkbox, а не на onebox. Саме за це checkbox'y клієнти і платитимуть гроші. Ми не зможемо зробити цю інтеграцію краще ніж сервіс Checkbox та/або стати успішнішим, ніж Checkbox у ніші РРО. Я слабо уявляю, що люди будуть говорити "OneBox - це рішення РРО", це не є нашою метою. Навіть якщо ми зробимо цю інтеграцію, то її потрібно буде постійно підтримувати, писати інструкції для клієнтів, допомагати з питаннями/багами/консультаціями, прямо або побічно нести відповідальність за всі фіскальні штучки. І це все вартує грошей постійно. Тобто, не вдасться просто взяти, один раз зробити доопрацювання і клієнти мають щастя. Прийдеться постійно брати гроші за її обслуговування, підтримку, розвиток. З тим же prom.ua ми потрапили в таку саму ситуацію: API прома розвивається, і згодом клієнти висувають претензії, що якась інтеграція з ним уже не повна. Хоча вони один раз заплатили за цю інтеграцію, ми не беремо грошей "інтеграція з prom – 50 USD/month".
Максим, у всьому, що ви пишете – є велике значення. І згоден з вами, що компанії простіше, дешевше та зручніше підключиться один раз, а вже друга сторона за це відповідатиме. Але постає питання у низці інших програм/компаній (Наприклад: Нова Пошта, Rozetka або ще хтось), які так само розвиваються і часто вносять свої зміни до АПІ та інших ресурсів. Як з ними ви плануєте працювати та як діяти нам (вашим клієнтам) у такому випадку?
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор написав:
Не хочу нікого обламувати, але малоймовірно, що зараз ми зробимо безпосередньо інтеграцію з РРО. Вся справа в подальшій стратегії OneBox. Робити свій програмний РРО - це не наш бізнес. лежати на checkbox, а не на onebox. Саме за це checkbox'y клієнти і платитимуть гроші. Ми не зможемо зробити цю інтеграцію краще ніж сервіс Checkbox та/або стати успішнішим, ніж Checkbox у ніші РРО. Я слабо уявляю, що люди будуть говорити "OneBox - це рішення РРО", це не є нашою метою. Навіть якщо ми зробимо цю інтеграцію, то її потрібно буде постійно підтримувати, писати інструкції для клієнтів, допомагати з питаннями/багами/консультаціями, прямо або побічно нести відповідальність за всі фіскальні штучки. І це все вартує грошей постійно. Тобто, не вдасться просто взяти, один раз зробити доопрацювання і клієнти мають щастя. Прийдеться постійно брати гроші за її обслуговування, підтримку, розвиток. З тим же prom.ua ми потрапили в таку саму ситуацію: API прома розвивається, і згодом клієнти висувають претензії, що якась інтеграція з ним уже не повна. Хоча вони один раз заплатили за цю інтеграцію, ми не беремо грошей "інтеграція з prom – 50 USD/month".
[/quote]
Максим, у всьому, що ви пишете – є велике значення. І згоден з вами, що компанії простіше, дешевше та зручніше підключиться один раз, а вже друга сторона за це відповідатиме.
Але постає питання у низці інших програм/компаній (Наприклад: Нова Пошта, Rozetka або ще хтось), які так само розвиваються і часто вносять свої зміни до АПІ та інших ресурсів. Як з ними ви плануєте працювати та як діяти нам (вашим клієнтам) у такому випадку?
Але постає питання у низці інших програм/компаній (Наприклад: Нова Пошта, Rozetka або ще хтось), які так само розвиваються і часто вносять свої зміни до АПІ та інших ресурсів. Як з ними ви плануєте працювати та як діяти нам (вашим клієнтам) у такому випадку?
Роман Сергійович, я ще мізкую над точною моделлю OneBox. Ймовірно, нам доведеться зробити якусь модель, коли вартість якоїсь інтеграції буде "на місяць". Наприклад, інтеграція з Новою Поштою коштує $10/міс (ціна умовно), і будь-які завдання по Новій Пошті приймаються та виконуються безкоштовно, а також ми самі стежимо, щоб реалізувати всі функції інтеграції по максимуму.
[quote]
[/quote]
Роман Сергійович,
я ще мізкую над точною моделлю OneBox.
Ймовірно, нам доведеться зробити якусь модель, коли вартість якоїсь інтеграції буде "на місяць".
Наприклад, інтеграція з Новою Поштою коштує $10/міс (ціна умовно), і будь-які завдання по Новій Пошті приймаються та виконуються безкоштовно, а також ми самі стежимо, щоб реалізувати всі функції інтеграції по максимуму.
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор написав: Але постає питання у низці інших програм/компаній (Наприклад: Нова Пошта, Rozetka або ще хтось), які так само розвиваються і часто вносять свої зміни до АПІ та інших ресурсів. Як з ними ви плануєте працювати і як діяти нам (вашим клієнтам) у такому випадку? інтеграція з Новою Поштою коштує $10/міс (ціна умовно), і будь-які завдання по Новій Пошті приймаються та виконуються безкоштовно, а також ми самі стежимо, щоб реалізувати всі функції інтеграції по максимуму.
Максим Олександрович, пропоную подумати всім разом (Вам як керівнику та нам клієнтам). Це може бути в будь-якому вигляді: онлайн, офлайн, опитування чи ще щось. Упевнений, зараз за допомогою форуму знайдуться кілька десятків ваших клієнтів, які дадуть Вам фідбек своїх проблем, досвід роботи з іншими CRM або ERP, а ви вже на основі даних рухатиметеся. У мене думка: зараз Ви вибираєте з того, що знаєте Ви чи що передають Вам співробітники, але не до кінця знаєте біль клієнтів. Нам треба плисти в одному човні, і якщо щось піде не так, тонуть будуть усі. Що скажете з цього приводу?
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор написав:
Але постає питання у низці інших програм/компаній (Наприклад: Нова Пошта, Rozetka або ще хтось), які так само розвиваються і часто вносять свої зміни до АПІ та інших ресурсів. Як з ними ви плануєте працювати і як діяти нам (вашим клієнтам) у такому випадку? інтеграція з Новою Поштою коштує $10/міс (ціна умовно), і будь-які завдання по Новій Пошті приймаються та виконуються безкоштовно, а також ми самі стежимо, щоб реалізувати всі функції інтеграції по максимуму.
[/quote]
Максим Олександрович,
пропоную подумати всім разом (Вам як керівнику та нам клієнтам). Це може бути в будь-якому вигляді: онлайн, офлайн, опитування чи ще щось. Упевнений, зараз за допомогою форуму знайдуться кілька десятків ваших клієнтів, які дадуть Вам фідбек своїх проблем, досвід роботи з іншими CRM або ERP, а ви вже на основі даних рухатиметеся.
У мене думка: зараз Ви вибираєте з того, що знаєте Ви чи що передають Вам співробітники, але не до кінця знаєте біль клієнтів. Нам треба плисти в одному човні, і якщо щось піде не так, тонуть будуть усі.
Що скажете з цього приводу?
Романе Сергійовичу, частково я з вами згоден. Не погоджуся тільки з тим, що я не розумію "біль клієнтів":) Моє завдання не почути особисто всі болі і придумати як їх вирішити, а створити таку екосистему, яка сама зможе вирішувати власні проблеми, і як би це дивно не звучало - для цього зовсім не обов'язково особисто занурюватися в кожну деталь. І при цьому, не обов'язково, щоб болі вирішувалися все до одного. Частково це можна порівняти з такою ситуацією: щоб побудувати мережу з продажу мобільних телефонів, зовсім не обов'язково розумітися на тому, як влаштований сам телефон усередині аж по електронах по проводах (хоча це прикольні знання, але не обов'язкові).
Романе Сергійовичу, частково я з вами згоден.
Не погоджуся тільки з тим, що я не розумію "біль клієнтів":)
Моє завдання не почути особисто всі болі і придумати як їх вирішити, а створити таку екосистему, яка сама зможе вирішувати власні проблеми, і як би це дивно не звучало - для цього зовсім не обов'язково особисто занурюватися в кожну деталь. І при цьому, не обов'язково, щоб болі вирішувалися все до одного.
Частково це можна порівняти з такою ситуацією: щоб побудувати мережу з продажу мобільних телефонів, зовсім не обов'язково розумітися на тому, як влаштований сам телефон усередині аж по електронах по проводах (хоча це прикольні знання, але не обов'язкові).
тоді потрібно побудувати систему збору болів клієнтів та систему вирішення цих болів. система інвестицій була напевно хорошим варіантом. Я запропонував свій біль, п'ятьох людей її підтримало. нам потрібен механізм вирішення цього болю на платній чи безоплатній основі це вже залежить від загальної політики боксу. треба що б "Бодяко Дмитро" не лазив по форуму пропонуючи заплатити за годину-другу роботи а зайшов і вибрав завдання з черги, що чекають. "Сьогодні доробляємо нову пошту, 10 осіб згодні заплатити" пташку поставив замовлення прийняте, бабки списалися. і вперед... всі щасливі і задоволені (ну чи більшість) та LTV росте і кожен отримує за невеликі гроші актуальне доопрацювання.
тоді потрібно побудувати систему збору болів клієнтів та систему вирішення цих болів.
система інвестицій була напевно хорошим варіантом.
Я запропонував свій біль, п'ятьох людей її підтримало.
нам потрібен механізм вирішення цього болю
на платній чи безоплатній основі це вже залежить від загальної політики боксу.
треба що б "Бодяко Дмитро" не лазив по форуму пропонуючи заплатити за годину-другу роботи
а зайшов і вибрав завдання з черги, що чекають.
"Сьогодні доробляємо нову пошту, 10 осіб згодні заплатити"
пташку поставив замовлення прийняте, бабки списалися. і вперед...
всі щасливі і задоволені (ну чи більшість)
та LTV росте і кожен отримує за невеликі гроші актуальне доопрацювання.
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор CEO OneBox написав: Романе Сергійовичу, частково я з вами згоден. і, як би це дивно не звучало - для цього зовсім не обов'язково особисто поринати в кожну деталь. І при цьому, не обов'язково, щоб болі вирішувалися все до єдиної. знання, але не обов'язкові).
Максим Олександрович, а якщо ексклюзивні доробки виводити на загальний вигляд і зробити подібність "kickstarter"? Наприклад проект: Доопрацювати в боксі "робоче місце касира" для швидкого розрахунку на касі (взяв цю тему, оскільки для мене це хвора тема ????). - Потрібно зібрати 200 $; - мінімальний платіж 5 $; - ціль: 20 шт; Закінчення збору коштів 15 жовтня 2020 року. Реалізація 25 жовтня 2020 року. Надалі можна додумати багато суміжних функцій або плюшок для клієнтів, наприклад: коли сума перевалила за потрібно (мало 200, а надійшло 300). Просто зараз навіть якщо і є якісь завдання, які не цікаво доопрацьовувати Боксу, але є інтерес у клієнтів, вони не готові платити велику суму, а знайти людину, яка готова розділити чек - неможливо.
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор CEO OneBox написав:
Романе Сергійовичу, частково я з вами згоден. і, як би це дивно не звучало - для цього зовсім не обов'язково особисто поринати в кожну деталь. І при цьому, не обов'язково, щоб болі вирішувалися все до єдиної. знання, але не обов'язкові).
[/quote]
Максим Олександрович,
а якщо ексклюзивні доробки виводити на загальний вигляд і зробити подібність "kickstarter"? Наприклад проект: Доопрацювати в боксі "робоче місце касира" для швидкого розрахунку на касі (взяв цю тему, оскільки для мене це хвора тема ????).
- Потрібно зібрати 200 $;
- мінімальний платіж 5 $;
- ціль: 20 шт;
Закінчення збору коштів 15 жовтня 2020 року. Реалізація 25 жовтня 2020 року.
Надалі можна додумати багато суміжних функцій або плюшок для клієнтів, наприклад: коли сума перевалила за потрібно (мало 200, а надійшло 300).
Просто зараз навіть якщо і є якісь завдання, які не цікаво доопрацьовувати Боксу, але є інтерес у клієнтів, вони не готові платити велику суму, а знайти людину, яка готова розділити чек - неможливо.
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор CEO OneBox написав: О, це крута ідея! Романе Сергійовичу, дякую! Вже думаю, як найближчим часом це зробити.
Немає за що)) Ось тому я і пропонував Вам виходити в "полі" до клієнтів і разом вирішувати такі питання ;)
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор CEO OneBox написав:
О, це крута ідея! Романе Сергійовичу, дякую! Вже думаю, як найближчим часом це зробити.
[/quote]
Немає за що))
Ось тому я і пропонував Вам виходити в "полі" до клієнтів і разом вирішувати такі питання ;)
Ось тому я і пропонував Вам виходити в "полі" до клієнтів і разом вирішувати такі питання ;)
Я не проти виходити та слухати, але лише публічно. На приватні листування мене не вистачить. Плюс форум дозволяє мені капіталізувати контент.
[quote]
[/quote]
Я не проти виходити та слухати, але лише публічно.
На приватні листування мене не вистачить.
Плюс форум дозволяє мені капіталізувати контент.
Допустимо 40 чоловік заплатило по 5 доларів за зміни нової пошти. їм поставили окрему виправлену інтеграцію. а всі інші користуються невиправленою, чи як?
Допустимо
40 чоловік заплатило по 5 доларів за зміни нової пошти.
їм поставили окрему виправлену інтеграцію. а всі інші користуються невиправленою, чи як?
Мироненко Дмитро Клієнт писав/ла: Допустимо 40 чоловік заплатило по 5 доларів за зміни нової пошти. їм поставили окрему інтеграцію виправлену. а всі інші користуються невиправленою, чи як?
Вони можуть, наприклад, отримати доступ через кілька місяців. Так розробники зробили з оновленням OneBox. PS Крута гілка форуму, дякую за класну ідею!
[quote]
Мироненко Дмитро Клієнт писав/ла:
Допустимо 40 чоловік заплатило по 5 доларів за зміни нової пошти. їм поставили окрему інтеграцію виправлену. а всі інші користуються невиправленою, чи як?
[/quote]
Вони можуть, наприклад, отримати доступ через кілька місяців. Так розробники зробили з оновленням OneBox.
PS Крута гілка форуму, дякую за класну ідею!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар