Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Derkach Dmytriy OneBox production писал/а: Чому баг? Лінк точно такий як і у ПК версії - на головну сторінку, там вже обирайте яку CRM систему забажаєте
так я не можу, мене перекидає на головну сторінку.... на відео не видно?
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production писал/а:
Чому баг? Лінк точно такий як і у ПК версії - на головну сторінку, там вже обирайте яку CRM систему забажаєте
[file]19156[/file]
[/quote]
Derkach Dmytriy OneBox production писал/а: Чому баг? Лінк точно такий як і у ПК версії - на головну сторінку, там вже обирайте яку CRM систему забажаєте
Що саме не можете?
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo писал/а:
[quote]
Derkach Dmytriy
Чому баг? Лінк точно такий як і у ПК версії - на головну сторінку, там вже обирайте яку CRM систему забажаєте
[file]19156[/file]
[/quote]
[/quote]
Що саме не можете?
Що саме не можете?
ну от коли настискаю на CRM системи - має зʼявитись випадаючий список (CRM-системи, ERP-системи, Галузеві рішення, Автоматизація для бізнесу, Програми для бізнесу) . Замість нього перекидає на головну сторінку.
і тестувати з macOS немає змісту, адже помилка в МОБІЛЬНІЙ версії. Спробуйте з мобільного - і зрозумієьте про що я
[quote]
Derkach Dmytriy
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo писал/а:
[quote]
Derkach Dmytriy
[file]19156[/file]
[/quote]
[/quote]
Що саме не можете?
[/quote]
ну от коли настискаю на CRM системи - має зʼявитись випадаючий список (CRM-системи, ERP-системи, Галузеві рішення, Автоматизація для бізнесу, Програми для бізнесу) . Замість нього перекидає на головну сторінку.
і тестувати з macOS немає змісту, адже помилка в МОБІЛЬНІЙ версії.
Спробуйте з мобільного - і зрозумієьте про що я
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар