Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
При переключенні на етап є можливість запускати процедуру для іншого бізнеспроцесу (якщо я правильно зрозумів)
https://sambag.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/69/action/new/
[file]20021[/file]
Тобто я хочу для кожного процесу "Робота з лідом" в статусі "Отримано повідомлення" запустити процедуру. Процедура не запускається (не відбуваються зміни, які вносяться процедурою).
Як перевіряється - якщо я заходжу в лід і нажимаю на відповідну кропку процедури (viber - тільки синхронізація), то зміни відображаються
Тобто я хочу для кожного процесу "Робота з лідом" в статусі "Отримано повідомлення" запустити процедуру. Процедура не запускається (не відбуваються зміни, які вносяться процедурою). Як перевіряється - якщо я заходжу в лід і нажимаю на відповідну кропку процедури (viber - тільки синхронізація), то зміни відображаються
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар