1b.app
Скопійоване посилання -

Список запитань та відповідей на тему «Список змін 2020 OneBox MVP»

Категорії
Категорія
0 відповідей
2015733983 - Додано налаштування до блоку ЛК "Список бізнес-процесів"
Для блоку інтерфейсу ЛК "Список бізнес-процесів" додано налаштування "Назва кнопки для додаткового поля з типом "посилання&quot...
1 відповідь
2015732518 - Додано налаштування до блоку "Останні події клієнта"
Для блоку інтерфейсу процесу "Останні події клієнта" додано налаштування "Відображати колонку з кнопками відтворення дзвінка"
1 відповідь
2015732688 - Доопрацьовано функціонал масового розсилання sms
Для масового розсилання додано змінні: [name_smart] - ім'я або назва компанії (для розсилки) [name] - повне ПІБ [name_first] - Ім'я [name_l...
0 відповідей
2015732688 - Доопрацьовано функціонал масового розсилання sms
Для масового розсилання додано змінні: [name_smart] - ім'я або назва компанії (для розсилки) [name] - повне ПІБ [name_first] - Ім'я [name_l...
1 відповідь
2015729540 - Додано дію "Пошук інших продуктів за параметрами"
Додано дію бізнес-процесів "Пошук інших продуктів за параметрами". Дія працює за тією ж логікою, що й поле "Пошук інших продуктів за...
1 відповідь
2015727598 - Доопрацьовано пошук по "Коду постачальника"
Додана можливість пошуку "Код постачальника". Спрацює якщо в процесі вказано постачальника - він і використовується для пошуку. При створ...
2 відповіді
2015728687 - Додана автоматизація довідників "Нова пошта (адреси)"
Додано автоматизацію довідників "Нова пошта (адреси)" При додаванні довідника будується довідник, а також ставиться мітка про необхідніст...
7 відповідей
2015729889 - Додано налаштування перерахунку цін
Додано налаштування системи "Не запускати автоматизацію при перерахунку цін"
0 відповідей
2015729889 - Додано налаштування перерахунку цін
Додано налаштування системи "Не запускати автоматизацію при перерахунку цін"
1 відповідь
2015731076 - Доопрацьовано функціонал обліку витраченого часу
Доопрацьовано: 1. У блок інтерфейсу процесу "Витрачений час" поле, в якому можна залишити коментар; 2. Додано новий блок інтерфейсу проце...