Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Потрібно додати 2-го відповідального процесу, як це реалізувати на поточному функціоналі? Якщо робити через додаткове поле, то можна виконувати сортування процесів, зокрема за платежами. Або можливі інші варіанти
Потрібно додати 2-го відповідального процесу, як це реалізувати на поточному функціоналі? Якщо робити через додаткове поле, то можна виконувати сортування процесів, зокрема за платежами. Або можливі інші варіанти
як мінімум це потрібно, щоб відсортувати замовлення з 2-ма відповідальними, як максимум щоб у звіті "оплати бізнес-процесів" можна було відсортувати за 2-м відповідальним, в цілому сортувати замовлення по одному і другому відповідальному окремо. Як варіант можна зробити через виконавця, але у тому функціоналі я не зміг розібратися, я тільки зрозумів, що виконавець = спостерігач, а це нічого не дає
як мінімум це потрібно, щоб відсортувати замовлення з 2-ма відповідальними, як максимум щоб у звіті "оплати бізнес-процесів" можна було відсортувати за 2-м відповідальним, в цілому сортувати замовлення по одному і другому відповідальному окремо. Як варіант можна зробити через виконавця, але у тому функціоналі я не зміг розібратися, я тільки зрозумів, що виконавець = спостерігач, а це нічого не дає
Максим Валерійович писав/ла: як мінімум це потрібно, щоб відсортувати замовлення з 2-ма відповідальними, як максимум щоб у звіті "оплати бізнес-процесів" можна було відсортувати за 2-м відповідальним, в цілому сортувати замовлення по одному і другому відповідальному окремо. Як варіант можна зробити через виконавця, але у тому функціоналі я не зміг розібратися, я тільки зрозумів, що виконавець = спостерігач, а це нічого не дає
Вадим, мої вітання я робив додаткове поле з типом контакт, з доступом до групи Співробітники вирішував завдання щодо нарахування заробітної плати двом відповідальним за продаж у зв'язку зі специфікою можна відео глянути, як запрограмував https://youtu.be/3n8c4_zYmnE
[quote]
Максим Валерійович писав/ла:
[/quote]
Вадим, мої вітання
я робив додаткове поле з типом контакт, з доступом до групи Співробітники
вирішував завдання щодо нарахування заробітної плати двом відповідальним за продаж у зв'язку зі специфікою
можна відео глянути, як запрограмував
https://youtu.be/3n8c4_zYmnE
Ведіть одного користувача як автора процесу, другого як відповідального, потім зможете сортувати по цих полях. Або створіть додаткове поле з типом довідник контактів і записуйте відповідальних туди, але тоді в потрібних місцях потрібно буде додати фільтра по цьому додатку. Третій варіант поділяйте процеси за принципом 1 процес - 1 відповідальний і проводьте оплати в них, тому що зазвичай за одну і ту ж задачу не можуть бути відповідальні 2 людини, так як по суті якщо за щось відповідає 2 особи, то не відповідає ніхто .
Ведіть одного користувача як автора процесу, другого як відповідального, потім зможете сортувати по цих полях. Або створіть додаткове поле з типом довідник контактів і записуйте відповідальних туди, але тоді в потрібних місцях потрібно буде додати фільтра по цьому додатку. Третій варіант поділяйте процеси за принципом 1 процес - 1 відповідальний і проводьте оплати в них, тому що зазвичай за одну і ту ж задачу не можуть бути відповідальні 2 людини, так як по суті якщо за щось відповідає 2 особи, то не відповідає ніхто .
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар