Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не працює пошук. Вводимо email клієнта і нічого не знаходить. див. відео
Чи можна це поправити? За яким принципом працює поле пошуку зверху?
[file]8399[/file]
Не працює пошук. Вводимо email клієнта і нічого не знаходить. див. відео Чи можна це поправити? За яким принципом працює поле пошуку зверху?
Устименко Ігор OneBox production написав: Поле email у вас не включене для індексації пошуку тому за ним і не шукає у шестерні є налаштування полів
Дякую. Я ніяк не міг зрозуміти, що за індексація.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
Поле email у вас не включене для індексації пошуку
тому за ним і не шукає
у шестерні є налаштування полів
[/quote]
Дякую. Я ніяк не міг зрозуміти, що за індексація.
На жаль це вирішило проблему, т.к. email включений до індексації, дивіться відео. gurau_dan92@mail.ru – вводжу пошту клієнта і нічого не знаходить. І якщо ввести в пошук gurau_dan теж нічого не знаходить Чи можна поправити баг пошуку? І додай можливість шукати навіть щодо значення?
На жаль це вирішило проблему, т.к. email включений до індексації, дивіться відео.
gurau_dan92@mail.ru – вводжу пошту клієнта і нічого не знаходить.
І якщо ввести в пошук gurau_dan теж нічого не знаходить
Чи можна поправити баг пошуку? І додай можливість шукати навіть щодо значення?
Устименко Ігор OneBox production написав: після зміни налаштувань потрібно чекати деякий час для переіндексації зараз працює
зараз працює. але там і перш ніж я вибрав було встановлено пошук по email.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
після зміни налаштувань потрібно чекати деякий час для переіндексації
зараз працює
[/quote]
зараз працює. але там і перш ніж я вибрав було встановлено пошук по email.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар