Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У Onebox OS у налаштуваннях УБ та таблиці продуктів панель Зберегти знаходиться в самому низу списку полів [file]8107[/file] .
Чи можна її закріпити, щоб її завжди було видно, як було в MVP?
У Onebox OS у налаштуваннях УБ та таблиці продуктів панель Зберегти знаходиться в самому низу списку полів . Чи можна її закріпити, щоб її завжди було видно, як було в MVP?
ні) не пропонуйте мені дичину в дусі "ось тільки в цьому блоці зробіть ось так як у mvp і все". - всі попапи однакові за структурою у всіх кнопка єдина і в єдиному місці і я не мінятиму в одному місці чисто тому що комусь не зручно і йому ліньки скролити швидше за все краще зробити комбінацію клавіш яка зберігатиме попап налаштувань
ні)
не пропонуйте мені дичину в дусі "ось тільки в цьому блоці зробіть ось так як у mvp і все". - всі попапи однакові за структурою у всіх кнопка єдина і в єдиному місці і я не мінятиму в одному місці чисто тому що комусь не зручно і йому ліньки скролити
швидше за все краще зробити комбінацію клавіш яка зберігатиме попап налаштувань
Устименко Ігор OneBox production написав: ні) не пропонуйте мені дичину в дусі "ось тільки в цьому блоці зробіть ось так як у mvp і все". - всі попапи однакові за структурою у всіх кнопка єдина і в єдиному місці і я не мінятиму в одному місці чисто тому що комусь не зручно і йому ліньки скролити швидше за все краще зробити комбінацію клавіш яка зберігатиме попап налаштувань
Ну якщо в блоці буде 200+ полів і він буде класти, то скролити вниз дуже довго і тупо, блок довго відкривається, підлагоджує під час додавання налаштувань. А як доповнення до налаштувань потрапила можна зробити в інтерфейсі потрапила БП, щоб була також додаткова. кнопку "Зберегти для всіх етапів"? Тут та сама історія, довго, зберігаєш сторінку 1 раз, потім зберігаєш додатково вдруге
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
ні)
не пропонуйте мені дичину в дусі "ось тільки в цьому блоці зробіть ось так як у mvp і все". - всі попапи однакові за структурою у всіх кнопка єдина і в єдиному місці і я не мінятиму в одному місці чисто тому що комусь не зручно і йому ліньки скролити
[/quote]
Ну якщо в блоці буде 200+ полів і він буде класти, то скролити вниз дуже довго і тупо, блок довго відкривається, підлагоджує під час додавання налаштувань.
А як доповнення до налаштувань потрапила можна зробити в інтерфейсі потрапила БП, щоб була також додаткова. кнопку "Зберегти для всіх етапів"? Тут та сама історія, довго, зберігаєш сторінку 1 раз, потім зберігаєш додатково вдруге
Бушуєв Святослав Юрійович SheBo написав: Чи можна її закріпити, щоб її завжди було видно, як було в MVP?
Я також хотів про це написати! Це просто пекло пекло щоразу скролити, щоб натиснути цю кнопку. Підтримую, що потрібно закріпити кнопку знизу видимої частини екрана!
[quote]
Бушуєв Святослав Юрійович
SheBo написав:
Чи можна її закріпити, щоб її завжди було видно, як було в MVP?
[/quote]
Я також хотів про це написати! Це просто пекло пекло щоразу скролити, щоб натиснути цю кнопку.
Підтримую, що потрібно закріпити кнопку знизу видимої частини екрана!
Устименко Ігор OneBox production написав: швидше за все краще зробити комбінацію клавіш яка зберігатиме попап налаштувань
давай комбінацію чи якусь альтернативу. Скролити в 2021 році щоб зберегти налаштування, srsly?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
[/quote]
давай комбінацію чи якусь альтернативу.
Скролити в 2021 році щоб зберегти налаштування, srsly?
Це для одного і це стосується і УБ та Таблиці товарів На маку замість Ctrl має спрацьовувати кнопка Command
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор писав/ла:
[quote]
Бушуєв Святослав Юрійович
SheBo написав:
CTRL+SHIFT+S
[/quote]
Це для всіх етапів чи для одного?
[/quote]
Це для одного і це стосується і УБ та Таблиці товарів
На маку замість Ctrl має спрацьовувати кнопка Command
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар