Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго ранку. Прошу оцінити доопрацювання блоку інтерфейсу процесу Контакти процесу http://joxi.ru/vAW8dlZTBaplLr,
1. необхідно додати налаштування при заповненні якої в полі Вибору компанії [file]8015[/file] повинні відображатися тільки контакти зі структурного дерева Холдингу контакту, вказаного в полі клієнт, тобто ці контакти [file]8016[/file] (усієї структури)
2. додати налаштування вибору груп, контакти яких мають відображатися тут [file]8015[/file], вибір мультисписком
Доброго ранку. Прошу оцінити доопрацювання блоку інтерфейсу процесу Контакти процесу http://joxi.ru/vAW8dlZTBaplLr, 1. необхідно додати налаштування при заповненні якої в полі Вибору компанії повинні відображатися тільки контакти зі структурного дерева Холдингу контакту, вказаного в полі клієнт, тобто ці контакти (усієї структури) 2. додати налаштування вибору груп, контакти яких мають відображатися тут , вибір мультисписком
1. у блоці є налаштування "Вибір контактів тільки з дерева підприємств" зі схожою логікою роботи - воно вам не підійде? 2. додати вибір мультисписком груп контактів, які фільтрувати під час пошуку серед існуючих контактів - доопрацювання 2 години
1. у блоці є налаштування "Вибір контактів тільки з дерева підприємств" зі схожою логікою роботи - воно вам не підійде?
2. додати вибір мультисписком груп контактів, які фільтрувати під час пошуку серед існуючих контактів - доопрацювання 2 години
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: у блоці є налаштування "Вибір контактів тільки з дерева підприємств" зі схожою логікою роботи - воно вам не підійде?
це галочка відображає тільки контакти від клієнта процесу по структурі вгору, тобто якщо у мене Контактом процесу є Дочка другого рівня компанії, то я вже не побачу третього четвертого рівнів вниз, а потрібно бачити все, як є великі структури
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
у блоці є налаштування "Вибір контактів тільки з дерева підприємств" зі схожою логікою роботи - воно вам не підійде?
[/quote]
це галочка відображає тільки контакти від клієнта процесу по структурі вгору, тобто якщо у мене Контактом процесу є Дочка другого рівня компанії, то я вже не побачу третього четвертого рівнів вниз, а потрібно бачити все, як є великі структури
Шатохіна Ірина написав: це галочка відображає тільки контакти від клієнта процесу по структурі вгору, тобто якщо у мене Контактом процесу є Дочка другого рівня компанії, то я вже не побачу третього четвертого рівнів вниз, а потрібно бачити все, як є великі структури
ну тоді можна налаштування, щоб бачити все дерево холдингу як у вказаному вами блоці - це займе 1 годину
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[/quote]
ну тоді можна налаштування, щоб бачити все дерево холдингу як у вказаному вами блоці - це займе 1 годину
У зв'язку з тим, що кількість відкритих тем обмежили, а ми це завдання підтвердимо, швидше за все, у понеділок, поки закриваю і доведеться перезапускати нове завдання
У зв'язку з тим, що кількість відкритих тем обмежили, а ми це завдання підтвердимо, швидше за все, у понеділок, поки закриваю і доведеться перезапускати нове завдання
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: 2. додати вибір мультисписком груп контактів, які фільтрувати під час пошуку серед існуючих контактів - доопрацювання 2 години
це і
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Шатохіна Ірина написав: це галочка відображає тільки контакти від клієнта процесу по структурі вгору, тобто якщо у мене Контактом процесу є Дочка другого рівня компанії, то я вже не побачу третього четвертого рівнів вниз, а потрібно бачити все, як є великі структури ну тоді можна налаштування, щоб бачити все дерево холдингу як у вказаному вами блоці - це займе 1 годину
і це Разом 3 години проект https://crm.hlr.ua/ в рахунок оплаченого годинника
Добрий день. Запускаємо доопрацювання
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
2. додати вибір мультисписком груп контактів, які фільтрувати під час пошуку серед існуючих контактів - доопрацювання 2 години
[/quote]
це і
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Шатохіна Ірина написав:
[/quote]
і це
Разом 3 години
проект https://crm.hlr.ua/ в рахунок оплаченого годинника
Максим, маленьке уточнення, вищезгадані два фільтри повинні працювати одночасно, якщо вибрано відображати лише групу "Підприємство холдингу", і при цьому вибрано відображати все дерево холдингу клієнта, то в результаті ми побачимо тільки компанії з дерева холдингу клієнта з групою Підприємство холдингу Дякую
Максим, маленьке уточнення, вищезгадані два фільтри повинні працювати одночасно, якщо вибрано відображати лише групу "Підприємство холдингу", і при цьому вибрано відображати все дерево холдингу клієнта, то в результаті ми побачимо тільки компанії з дерева холдингу клієнта з групою Підприємство холдингу
Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар