Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий вечір! Підкажіть, чи є можливість в додатковому полі контакту з типом мультисписок контактів, процесами в процесі додати ще одне значення?
Тобто поле мультисписок контактів, до нього за деякими клієнтами внесено Співробітник1, Співробітник 2. За іншими Співробітник2, Співробітник 3. Запускаю процес і вказую, що до цього поля всім обраним клієнтам потрібно додати Співробітник 4. Чи можу я не загубивши значення, що було вказано, додати Співробітника 4?
Добрий вечір! Підкажіть, чи є можливість в додатковому полі контакту з типом мультисписок контактів, процесами в процесі додати ще одне значення? Тобто поле мультисписок контактів, до нього за деякими клієнтами внесено Співробітник1, Співробітник 2. За іншими Співробітник2, Співробітник 3. Запускаю процес і вказую, що до цього поля всім обраним клієнтам потрібно додати Співробітник 4. Чи можу я не загубивши значення, що було вказано, додати Співробітника 4?
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Здрастуйте, вкажіть будь ласка назву дії, яку використовуєте, я подивлюся чи є там така можливість
Була надія на дію Заповнити поле процесу або контакту
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Здрастуйте, вкажіть будь ласка назву дії, яку використовуєте, я подивлюся чи є там така можливість
[/quote]
Була надія на дію Заповнити поле процесу або контакту
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар