Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Неодноразово стикалися зі збоями переходів на етапи БП. Раніше питання вирішувалося швидко через oneboxsupport /
є замовлення https://crm.mama.travel/admin/customorder/order/90843/edit/https://crm.mama.travel/admin/customorder/order/90843/edit/ , при переході на слід етап отримуємо помилку http://joxi.ru/DrlKjEVt0WNpZA
всі дані заповнені вірно, змін з нашого боку не було, як виправити помилку?
Добрий день. При переході на етап бокс стукає в стороннє api відповідно до дій на етапі. Api дає помилку, яку OneBox показує вам. Яке поле не влаштовує стороннє апі і чому воно кидає помилку – питання явно не до OneBox.
Добрий день. При переході на етап бокс стукає в стороннє api відповідно до дій на етапі. Api дає помилку, яку OneBox показує вам. Яке поле не влаштовує стороннє апі і чому воно кидає помилку – питання явно не до OneBox.
Бодяко Дмитро Співробітник написав: Добрий день. При переході на етап бокс стукає в стороннє api відповідно до дій на етапі. Api дає помилку, яку OneBox показує вам. Яке поле не влаштовує стороннє апі і чому воно кидає помилку – питання явно не до OneBox.
Клієнт пише "всі дані заповнені вірно, змін з нашого боку не було" тобто нічого не змінювали, при цьому в Changelog за останній місяць писалося 2 або більше разів що по цій дії були доопрацювання. Звідки така впевненість що питання не на боці OneBox?
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
[/quote]
Клієнт пише "всі дані заповнені вірно, змін з нашого боку не було" тобто нічого не змінювали, при цьому в Changelog за останній місяць писалося 2 або більше разів що по цій дії були доопрацювання.
Звідки така впевненість що питання не на боці OneBox?
Купріян Влад Валерійович Клієнт писав/ла: Звідки така впевненість що питання не на боці OneBox?
Є логування для дії передачі замовлення за АПІ, за процесом з опису видно, що саме АПІ віддає таку відповідь: {"success":false,"status":422,"data":[{"field":"external_id","message":"External Id cannot be blank."}]} Якщо в налаштуванні дії нічого не змінювали і всі дані заповнені, то значить на стороні АПІ куди відправлений запит були зміни, які тепер і дають помилку
[quote]
Купріян Влад Валерійович
Клієнт писав/ла:
Звідки така впевненість що питання не на боці OneBox?
[/quote]
Є логування для дії передачі замовлення за АПІ, за процесом з опису видно, що саме АПІ віддає таку відповідь:
{"success":false,"status":422,"data":[{"field":"external_id","message":"External Id cannot be blank."}]}
Якщо в налаштуванні дії нічого не змінювали і всі дані заповнені, то значить на стороні АПІ куди відправлений запит були зміни, які тепер і дають помилку
Нетудихати Інна Клієнт писав/ла: друзі, це не в усіх замовленнях, якби були реальні зміни, ми б це бачили скрізь!
Вище я надала відповідь, яку було отримано від стороннього АПІ Виходячи з цієї відповіді, можна припустити, що лається на порожнє значення поля. Раз лається не на всіх завданнях - або перевірка для цього поля не для всіх замовлень спрацьовує або в деяких завданнях це поле заповнене і дозволяє без помилки виконати запит
[quote]
Нетудихати Інна
Клієнт писав/ла:
друзі, це не в усіх замовленнях, якби були реальні зміни, ми б це бачили скрізь!
[/quote]
Вище я надала відповідь, яку було отримано від стороннього АПІ
Виходячи з цієї відповіді, можна припустити, що лається на порожнє значення поля. Раз лається не на всіх завданнях - або перевірка для цього поля не для всіх замовлень спрацьовує або в деяких завданнях це поле заповнене і дозволяє без помилки виконати запит
http://joxi.ru/EA4dVaviOL0j0A раніше ця помилка з переходом наважилася так! що я маю зробити щоб хлопці могли далі працювати і переходити на нові етапи? уточнила у хлопців по сайту, змін ніяких не робили, як і раніше
http://joxi.ru/EA4dVaviOL0j0A раніше ця помилка з переходом наважилася так! що я маю зробити щоб хлопці могли далі працювати і переходити на нові етапи? уточнила у хлопців по сайту, змін ніяких не робили, як і раніше
Без поняття що вам робили в сапорті, можливо, просто відключали дію або змінювали його налаштування або заповнювали якесь поле. Факти того, що косить не бокс, а помилку дає стороні апі вам надали вище. Що ще можна додати я не знаю. Не у всіх замовленнях ви це бачите ймовірно тому що ви не заповнили якесь з полів, що передаються в апі і апі дає помилку. Багу боксу тут немає, це очевидно.
Без поняття що вам робили в сапорті, можливо, просто відключали дію або змінювали його налаштування або заповнювали якесь поле. Факти того, що косить не бокс, а помилку дає стороні апі вам надали вище. Що ще можна додати я не знаю. Не у всіх замовленнях ви це бачите ймовірно тому що ви не заповнили якесь з полів, що передаються в апі і апі дає помилку. Багу боксу тут немає, це очевидно.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар