Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
тоді можете створити вихідний платеж, де клієнтом вказати відповідного працівника, бажано створити категорію платежу та вказати її. тоді буде зручно сортувати. для постачальників робіть так само, тільки треба вказати категорію, скажімо, "оплати постачальникам".
тоді можете створити вихідний платеж, де клієнтом вказати відповідного працівника, бажано створити категорію платежу та вказати її. тоді буде зручно сортувати.
для постачальників робіть так само, тільки треба вказати категорію, скажімо, "оплати постачальникам".
[file]15366[/file]
У такому випадку коли я проводжу платіж на контакт співробітника чи постачальника, то зобов'язання клієнта більша на цю суму. Мені так не підходить.
У такому випадку коли я проводжу платіж на контакт співробітника чи постачальника, то зобов'язання клієнта більша на цю суму. Мені так не підходить.
[file]15378[/file]
якщо Ви ведете зобов'язання з працівниками, то платежі треба врівноважувати проданими товарами чи послугами. у такому випадку треба будувати бізнес-процес, де на одному з етапів буде списування зі складу. якщо Ви не ведете зобов'язання, просто спробуйте ці поля з інтерфейсу картки контакту.
якщо Ви ведете зобов'язання з працівниками, то платежі треба врівноважувати проданими товарами чи послугами. у такому випадку треба будувати бізнес-процес, де на одному з етапів буде списування зі складу.
якщо Ви не ведете зобов'язання, просто спробуйте ці поля з інтерфейсу картки контакту.
Ярина Інтегратор писав/ла: якщо Ви ведете зобов'язання з працівниками, то платежі треба врівноважувати проданими товарами чи послугами. у такому випадку треба будувати бізнес-процес, де на одному з етапів буде списування зі складу. якщо Ви не ведете зобов'язання, просто спробуйте ці поля з інтерфейсу картки контакту.
Зрозуміло. Дякую за відповідь.
[quote]
Ярина
Інтегратор писав/ла:
якщо Ви ведете зобов'язання з працівниками, то платежі треба врівноважувати проданими товарами чи послугами. у такому випадку треба будувати бізнес-процес, де на одному з етапів буде списування зі складу.
якщо Ви не ведете зобов'язання, просто спробуйте ці поля з інтерфейсу картки контакту.
[/quote]
Зрозуміло. Дякую за відповідь.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар