Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Цікавить чи працюють змінні у дії "Створити процес і зробити його батьківським для знайдених процесів" у додаткових умовах для пошуку?
Хочу використати цю дію для формування актів звіряння з постачальниками.
Мені потрібно щоб при створенні процесу дії шукало по постачальнику (у полі клієнт), який вказаний у процесі всі процеси які знаходяться у певних статусах і створювало батьківський процес для них.
Процес, де тестую: https://smartgroup.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/221/action/new/
Скрин: [file]14093[/file]
Добрий день. Цікавить чи працюють змінні у дії "Створити процес і зробити його батьківським для знайдених процесів" у додаткових умовах для пошуку? Хочу використати цю дію для формування актів звіряння з постачальниками. Мені потрібно щоб при створенні процесу дії шукало по постачальнику (у полі клієнт), який вказаний у процесі всі процеси які знаходяться у певних статусах і створювало батьківський процес для них. Процес, де тестую: https://smartgroup.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/221/action/new/ Скрин:
Дід Мороз OneBox production написав: Добрий день. Ні, не працюють, але можна зробити, щоб працювали, займе близько години. Виставити рахунок?
У мене на обліковому записі немає безкоштовного годинника на доопрацювання?
[quote]
Дід Мороз
OneBox production написав:
Добрий день. Ні, не працюють, але можна зробити, щоб працювали, займе близько години. Виставити рахунок?
[/quote]
Петречко Василь ФОП Петречко Василь Анатолійович написав:
Дід Мороз OneBox production написав: Добрий день. Ні, не працюють, але можна зробити, щоб працювали, займе близько години. Виставити рахунок?
ні
[quote]
Петречко Василь
ФОП Петречко Василь Анатолійович написав:
[quote]
Дід Мороз
Добрий день. Ні, не працюють, але можна зробити, щоб працювали, займе близько години. Виставити рахунок?
[/quote]
[/quote]
ні
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
Петречко Василь ФОП Петречко Василь Анатолійович написав:
ні
Добрий день. Добре, виставте рахунок. Можете ще, будь ласка, пояснити мені механізм нарахування 2-х бонусних годин хмарним клієнтам на OS? Як нараховуються? На що можна використати? Т.к начебто під всі умови потрапив)
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
Петречко Василь
[quote]
Дід Мороз
[/quote]
[/quote]
ні
[/quote]
Добрий день. Добре, виставте рахунок.
Можете ще, будь ласка, пояснити мені механізм нарахування 2-х бонусних годин хмарним клієнтам на OS?
Як нараховуються? На що можна використати? Т.к начебто під всі умови потрапив)
Петречко Василь ФОП Петречко Василь Анатолійович написав: Добрий день. Чи буде рахунок і відповідь?
рахунок завтра відправлять
Петречко Василь ФОП Петречко Василь Анатолійович написав: Можете ще, будь ласка, пояснити мені механізм нарахування 2-х бонусних годин хмарним клієнтам на OS? Як нараховуються? На що можна використати? Т.к начебто під всі умови потрапив)
на скільки я знаю зараз дається годинник тільки партнерам при виконанні умов партнерської програми а покращення клієнтів ми беремо тільки якщо ми вважаємо що це буде корисно продукту
[quote]
Петречко Василь
Добрий день.
Чи буде рахунок і відповідь?
[/quote]
рахунок завтра відправлять
[quote]
Петречко Василь
Можете ще, будь ласка, пояснити мені механізм нарахування 2-х бонусних годин хмарним клієнтам на OS?
Як нараховуються? На що можна використати? Т.к начебто під всі умови потрапив)
[/quote]
на скільки я знаю зараз дається годинник тільки партнерам при виконанні умов партнерської програми
а покращення клієнтів ми беремо тільки якщо ми вважаємо що це буде корисно продукту
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар