Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є процедура за збереження (рис 1) [file]11327[/file]
наприклад замовлення https://box.criamo.com/1300797/ (рис 2) [file]11328[/file]
Там все встановлено вручну на 100 грн. вхідної ціни, але зі складської операції не підтягується після збереження з першої партії ціна, просто залишається 100 грн.
Прохання виправити.
Є процедура за збереження (рис 1) наприклад замовлення https://box.criamo.com/1300797/ (рис 2) Там все встановлено вручну на 100 грн. вхідної ціни, але зі складської операції не підтягується після збереження з першої партії ціна, просто залишається 100 грн. Прохання виправити.
Дана дія оперує з оприбуткуваннями, а у вас, наскільки я бачу, залишки залишилися по виробництву. Як варіант рішення можу запропонувати доопрацювати налаштування, щоб у дії враховувати оприбуткування/виробництва (і якщо вам потрібно - то переміщення) - це займе 1 годину.
Дана дія оперує з оприбуткуваннями, а у вас, наскільки я бачу, залишки залишилися по виробництву.
Як варіант рішення можу запропонувати доопрацювати налаштування, щоб у дії враховувати оприбуткування/виробництва (і якщо вам потрібно - то переміщення) - це займе 1 годину.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Дана дія оперує з оприбуткуваннями, а у вас, наскільки я бачу, залишки залишилися по виробництву. Як варіант рішення можу запропонувати доопрацювати налаштування, щоб у дії враховувати оприбуткування/виробництва (і якщо вам потрібно - то переміщення) - це займе 1 годину.
Давайте робити. Можете виставити рахунок на ТОВ ЕСТЕР МТ
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Дана дія оперує з оприбуткуваннями, а у вас, наскільки я бачу, залишки залишилися по виробництву.
Як варіант рішення можу запропонувати доопрацювати налаштування, щоб у дії враховувати оприбуткування/виробництва (і якщо вам потрібно - то переміщення) - це займе 1 годину.
[/quote]
Давайте робити. Можете виставити рахунок на ТОВ ЕСТЕР МТ
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар