Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У OneBox OS адміністратор копіює та налаштовує бізнес процеси.
Який існує механізм захисту інтелектуальної власності додатків – бізнес процесів, що продаються через магазин додатків?
Або їх зможе скопіювати, повторити чи модифікувати будь-який користувач із відповідними правами?
Якщо такого захисту немає, чи плануєте його розробити і в які терміни?
Чи ви розробили механізм, коли власник OneBox не зможе внести зміни в конструкцію процесів або скопіювати їх, тому що такі процеси закриті до доступу, зокрема й до його адміністраторів?
У OneBox OS адміністратор копіює та налаштовує бізнес процеси. Який існує механізм захисту інтелектуальної власності додатків – бізнес процесів, що продаються через магазин додатків? Або їх зможе скопіювати, повторити чи модифікувати будь-який користувач із відповідними правами? Якщо такого захисту немає, чи плануєте його розробити і в які терміни? Чи ви розробили механізм, коли власник OneBox не зможе внести зміни в конструкцію процесів або скопіювати їх, тому що такі процеси закриті до доступу, зокрема й до його адміністраторів?
Вітання. Наскільки я пам'ятаю це питання обговорювалося на зборах, коли розповідали про програми інтеграторів. Захисту поки що немає, тому що немає прецедентів.
Вітання. Наскільки я пам'ятаю це питання обговорювалося на зборах, коли розповідали про програми інтеграторів. Захисту поки що немає, тому що немає прецедентів.
. OneBox production написав: Вітання. Наскільки я пам'ятаю це питання обговорювалося на зборах, коли розповідали про програми інтеграторів. Захисту поки що немає, тому що немає прецедентів.
власне тому і питання виникло ще до того, як подібні прецеденти з'являться їх краще передбачити і вжити запобіжних дій, ніж потім виловлювати Чи є міркування, як можна організувати?
[quote]
.
OneBox production написав:
[/quote]
власне тому і питання виникло ще до того, як подібні прецеденти з'являться
їх краще передбачити і вжити запобіжних дій, ніж потім виловлювати
Чи є міркування, як можна організувати?
Незрозуміло наскільки часто ці бп купуватимуть і наскільки багато їх "постачальників". Робити заздалегідь тут спасли щось потрібно, бо витрачений час на обмірковування та написання всіляких захистів може не відбити навіть вартість усіх БП.
Незрозуміло наскільки часто ці бп купуватимуть і наскільки багато їх "постачальників". Робити заздалегідь тут спасли щось потрібно, бо витрачений час на обмірковування та написання всіляких захистів може не відбити навіть вартість усіх БП.
Як варіант, зробити доступ до настройок дій БП, лише постачальнику програми? Так клієнт буде прив'язаний до постачальника (якщо раптом треба буде щось переналаштувати або додати) і клієнт буде звертатися безпосередньо до того інтегратора, з яким співпрацює. В іншому випадку, сторонній інтегратор може робити запит на дозвіл редагування БП у постачальника. (Якщо клієнт не хоче співпрацювати з постачальником програми). Цей варіант начебто не поганий, але є маленьке АЛЕ, той, хто заповнить ринок своїми додатками - отримає монополію :):):) А баба Яга проти )))))
Як варіант, зробити доступ до настройок дій БП, лише постачальнику програми? Так клієнт буде прив'язаний до постачальника (якщо раптом треба буде щось переналаштувати або додати) і клієнт буде звертатися безпосередньо до того інтегратора, з яким співпрацює. В іншому випадку, сторонній інтегратор може робити запит на дозвіл редагування БП у постачальника. (Якщо клієнт не хоче співпрацювати з постачальником програми). Цей варіант начебто не поганий, але є маленьке АЛЕ, той, хто заповнить ринок своїми додатками - отримає монополію :):):) А баба Яга проти )))))
Ти впевнений, що твій БП на 100% усім підійде? Я на 100% впевнений, що твій БП нікому не підійде повністю. З нього візьмуть "ядро" та перенастроять під свої потреби. Ти як ніхто інший повинен знати, що двох однакових бізнесів з однаковими процесами не існує
Ти впевнений, що твій БП на 100% усім підійде? Я на 100% впевнений, що твій БП нікому не підійде повністю. З нього візьмуть "ядро" та перенастроять під свої потреби. Ти як ніхто інший повинен знати, що двох однакових бізнесів з однаковими процесами не існує
Згоден. Але саме власник приложухи даватиме добро на переналаштування тощо, а отже, співпрацюватиме з клієнтом – не безкоштовно. Ну насправді, я так особливо не рубаюся за цю ідею. Але, можливо, це буде мотивацією для клієнта працювати з інтегратором. ХЗ. :):)
Згоден. Але саме власник приложухи даватиме добро на переналаштування тощо, а отже, співпрацюватиме з клієнтом – не безкоштовно.
Ну насправді, я так особливо не рубаюся за цю ідею. Але, можливо, це буде мотивацією для клієнта працювати з інтегратором.
ХЗ.
:):)
П'ятецький Микола Миколайович OneBox Insiders написав: Згоден. Але саме власник приложухи даватиме добро на переналаштування тощо, а отже, співпрацюватиме з клієнтом – не безкоштовно. Ну насправді, я так особливо не рубаюся за цю ідею. Але, можливо, це буде мотивацією для клієнта працювати з інтегратором. ХЗ. :):)
Миколо, я повністю з вами згоден саме в цьому і сенс полягає, розвивати додаток і нехай хто завгодно говорить, що щось "неможливо", amoCRM пропонує ВСІМ_ВСІМ, Карле, лінійний "бізнес процес", який начебто практично і модифікувати не можна і це рішення продається, тому що просте та відносно дешеве
[quote]
П'ятецький Микола Миколайович
OneBox Insiders написав:
Згоден. Але саме власник приложухи даватиме добро на переналаштування тощо, а отже, співпрацюватиме з клієнтом – не безкоштовно.
Ну насправді, я так особливо не рубаюся за цю ідею. Але, можливо, це буде мотивацією для клієнта працювати з інтегратором.
ХЗ.
:):)
[/quote]
Миколо, я повністю з вами згоден
саме в цьому і сенс полягає, розвивати додаток
і нехай хто завгодно говорить, що щось "неможливо", amoCRM пропонує ВСІМ_ВСІМ, Карле, лінійний "бізнес процес", який начебто практично і модифікувати не можна
і це рішення продається, тому що просте та відносно дешеве
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар