Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Панове, зробіть вже щось із фільтром процесів за датою виконання, він працює некоректно: спрацьовує тільки якщо 1 поле заповнене, а коли обидва "ВІД" і "ДО" то не фільтрує. Те, що ви прибрали із заголовка мого питання слово "баг" не допомогло. http://box.labirint96.ru/admin/customorder/reklamatsii/?filterdateplanfrom=2021-... &filtershowprocess=&ok=1&searchLine=
Панове, зробіть вже щось із фільтром процесів за датою виконання, він працює некоректно: спрацьовує тільки якщо 1 поле заповнене, а коли обидва "ВІД" і "ДО" то не фільтрує. Те, що ви прибрали із заголовка мого питання слово "баг" не допомогло.
http://box.labirint96.ru/admin/customorder/reklamatsii/?filterdateplanfrom=2021-08-01+00%3A00&filterdateplanto=&statusid[0]=142&filterpaymentdatefrom=&filtertoxtofilto &filtershowprocess=&ok=1&searchLine=
[file]9531[/file]
я не розумію, ось я відфільтрував дату виконання за поточний місяць, отримав 3 процеси в яких дата лежить у зазначеному проміжку. За вашим посиланням також фільтруються правильні процеси . Що не так?
[file]10161[/file] я не розумію, ось я відфільтрував дату виконання за поточний місяць, отримав 3 процеси в яких дата лежить у зазначеному проміжку. За вашим посиланням також фільтруються правильні процеси [file]10162[/file] . Що не так?
anonymous duck OneBox production Співробітник писав/ла: я не розумію, ось я відфільтрував дату виконання за поточний місяць, отримав 3 процеси в яких дата лежить у зазначеному проміжку. За вашим посиланням також фільтруються правильні процеси . Що не так?
поки з цим питанням розбиралися, я поставив другий на цю ж тему, мені відповіли, що одне налаштування фільтра змінилося, я його змінив назад, це було 2 тижні тому, відповідно на момент вашого тестування все працює коректно
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[file]10161[/file] я не розумію, ось я відфільтрував дату виконання за поточний місяць, отримав 3 процеси в яких дата лежить у зазначеному проміжку. За вашим посиланням також фільтруються правильні процеси [file]10162[/file] . Що не так?
[/quote]
поки з цим питанням розбиралися, я поставив другий на цю ж тему, мені відповіли, що одне налаштування фільтра змінилося, я його змінив назад, це було 2 тижні тому, відповідно на момент вашого тестування все працює коректно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар