Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хлопці, прошу поправити дію "Імпорт клієнтів із Хорошоп" так не коректно працює. При додаванні нового контакту до нього не присвоюється група, хоча в логах показано, що група присвоєна - https://prnt.sc/B2mB_OzBxrGQ.
Ось приклади контактів:
- https://our-store.com.ua/app/contact/63379/
- https://our-store.com.ua/app/contact/63368/
- https://our-store.com.ua/app/contact/63359/
Раніше за цю дію замовляв доопрацювання, можливо це важливо.
В історії видно що група додається але потім кимось видаляється мабуть
https://our-store.com.ua/app/history/users/63379/
Ви впевнені що жодна з дій не видаляє користувача з груп?
Ні, ми не маємо жодних дій, + у логах було б видно, хто автор видалення групи.
Зверніть увагу на логи: там завжди старе значення "порожньо", а нова вже заповнена група. У мене є припущення, що це пов'язано з АПІ доброп, тобто, клієнт кожну годину (згідно з цим дію) експортується як новий. Ще зверніть увагу на час коли присвоюється групу, якраз коли проходить вартовий крон
[quote]
[file]22811[/file]
let him cook
[file]22811[/file]
OneBox production написав:
[file]22811[/file]
[file]22811[/file]
[/quote]
[file]22811[/file]
Ні, ми не маємо жодних дій, + у логах було б видно, хто автор видалення групи.
[file]22811[/file]
Зверніть увагу на логи: там завжди старе значення "порожньо", а нова вже заповнена група. У мене є припущення, що це пов'язано з АПІ доброп, тобто, клієнт кожну годину (згідно з цим дію) експортується як новий. Ще зверніть увагу на час коли присвоюється групу, якраз коли проходить вартовий крон
[file]22811[/file]
[file]22811[/file]
Там же логіка така, що якщо користувач новий або якщо у нього немає жодної групи - додається до неї. Користувача в групу додають, а через Х годин його вже там немає і додає наново. Ну окей, давайте дивитися тоді на новому контакті якщо говорите що ніхто не видаляє з групи його. Створіть новий контакт у добре і дайте його фіо або номер телефону, я запускаю в боксі дію подивлюся що там відбувається.
Там же логіка така, що якщо користувач новий або якщо у нього немає жодної групи - додається до неї. Користувача в групу додають, а через Х годин його вже там немає і додає наново.
Ну окей, давайте дивитися тоді на новому контакті якщо говорите що ніхто не видаляє з групи його. Створіть новий контакт у добре і дайте його фіо або номер телефону, я запускаю в боксі дію подивлюся що там відбувається.
Чи дія "Сформувати групу контактів: всі клієнти із заданих бізнес-процесів" випадково для цієї групи не стояло? Бачу що в інших групах стоїть, воно чистить групу перед тим як користувачів потрібних туди додати
Чи дія "Сформувати групу контактів: всі клієнти із заданих бізнес-процесів" випадково для цієї групи не стояло? Бачу що в інших групах стоїть, воно чистить групу перед тим як користувачів потрібних туди додати
Там же логіка така, що якщо користувач новий або якщо у нього немає жодної групи - додається до неї. Користувача в групу додають, а через Х годин його вже там немає і додає наново.
Я не зрозумів, як це працює. Чи можете ще раз пояснити?
let him cook
Так, є така дія, використовую її як показано на скрині. Не можу зрозуміти, хіба ця дія може стати на заваді?
[quote]
[file]22812[/file]
let him cook
[file]22812[/file]
[file]22812[/file]
[file]22812[/file]
[/quote]
[file]22812[/file]
[file]22812[/file]
[quote]
[file]22812[/file]
let him cook
[file]22812[/file]
[file]22812[/file]
[file]22812[/file]
[/quote]
[file]22812[/file]
Так, є така дія, використовую її як показано на скрині. Не можу зрозуміти, хіба ця дія може стати на заваді?
[file]22812[/file]
[file]22812[/file]
Юрченко Роман Сергійович написав: Я не зрозумів, як це працює. Чи можете ще раз пояснити?
Існує група з 10 користувачами. Ставіть цю дію, вибираєте групу. При старті дії воно ВИДАЛЯЄ всіх з цієї групи і додає тільки тих хто підходить під умову, яка в ньому задана.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
Існує група з 10 користувачами. Ставіть цю дію, вибираєте групу. При старті дії воно ВИДАЛЯЄ всіх з цієї групи і додає тільки тих хто підходить під умову, яка в ньому задана.
let him cook OneBox production написав: Існує група з 10 користувачами. Ставіть цю дію, вибираєте групу. При старті дії воно ВИДАЛЯЄ всіх з цієї групи і додає тільки тих хто підходить під умову, яка в ньому задана.
Дякую за роз'яснення. Ви мені прямі очі розкрили, так як я нарешті зрозумів звідки у мене беруться контакти без груп(((((
[quote]
let him cook
[/quote]
Дякую за роз'яснення. Ви мені прямі очі розкрили, так як я нарешті зрозумів звідки у мене беруться контакти без груп(((((
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар