Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Від учора (08.04.2024) співробітники не можуть робити переміщення по складам та нажимати процедури, писати коментарі в процесах
пише "сталася непередбачена помилка з кодом 500"
Нічого не мінялось у правах доступу, але проблема появилась
[file]22217[/file]
Від учора (08.04.2024) співробітники не можуть робити переміщення по складам та нажимати процедури, писати коментарі в процесах пише "сталася непередбачена помилка з кодом 500"
Нічого не мінялось у правах доступу, але проблема появилась
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Добридень. У Вас десь на етапі стоїть дія "Заборонити вносити зміни в процес" - приберіть його
Це і раніше стояло, я розумію як працює дія. Користуюсь нею вже 2 роки до прикладу з кабінета ролі "Директор" не можливо щось зробити https://askoart.1b.app/13534/
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
Добридень. У Вас десь на етапі стоїть дія "Заборонити вносити зміни в процес" - приберіть його
[/quote]
Це і раніше стояло, я розумію як працює дія. Користуюсь нею вже 2 роки
до прикладу з кабінета ролі "Директор" не можливо щось зробити
https://askoart.1b.app/13534/
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Добридень. У Вас десь на етапі стоїть дія "Заборонити вносити зміни в процес" - приберіть його
Також коли дія "Заборонити вносити зміни в процес" спрацьовує, то видає помилку "На даному етапі дозволено вносити зміни лише адміністратору".
[quote]
Отдел Заботы
Добридень. У Вас десь на етапі стоїть дія "Заборонити вносити зміни в процес" - приберіть його
[/quote]
Також коли дія "Заборонити вносити зміни в процес" спрацьовує, то видає помилку "На даному етапі дозволено вносити зміни лише адміністратору".
Зробив тест без цієї зміни, то усе працює!
Виходить щось було змінено в роботі дії "Заборонити вносити зміни в процес". Мені потрібно щоб ця дія працювала як 2 дні назад і раніше. Можливо вирішити це питання чому не працює наразі?
[quote]
Отдел Заботы
[/quote]
Зробив тест без цієї зміни, то усе працює!
Виходить щось було змінено в роботі дії "Заборонити вносити зміни в процес".
Мені потрібно щоб ця дія працювала як 2 дні назад і раніше.
Можливо вирішити це питання чому не працює наразі?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Вам як і раніше пише помилку з кодом 500 чи щось інше?
Ні, раніше не писало 500 помилку.
Писало "На даному етапі дозволено вносити зміни лише адміністратору", якщо у налаштуванях дії не стояли ролі або відповідальний або автор.
[quote]
Отдел Заботы
Вам як і раніше пише помилку з кодом 500 чи щось інше?
[/quote]
Ні, раніше не писало 500 помилку.
Писало "На даному етапі дозволено вносити зміни лише адміністратору", якщо у налаштуванях дії не стояли ролі або відповідальний або автор.
Відділ турбот OneBox production написав: Можливо, ви недавно вивели блок Продукти списком в інтерфейс?
Так, виводивши блок Продукти списком. А що?
[quote]
Відділ турбот
OneBox production написав:
Можливо, ви недавно вивели блок Продукти списком в інтерфейс?
[/quote]
Так, виводивши блок Продукти списком.
А що?
в ньому додатково написана перевірка, яка кидає помилку, якщо стоїть ця дія. Тобто. вам помилку прокидає із цього блоку. Тобто. зберігати замовлення взагалі ніхто не може, крім адміну в даному випадку з виведеним блоком.
в ньому додатково написана перевірка, яка кидає помилку, якщо стоїть ця дія. Тобто. вам помилку прокидає із цього блоку. Тобто. зберігати замовлення взагалі ніхто не може, крім адміну в даному випадку з виведеним блоком.
Отдел Заботы OneBox production писал/а: в ньому додатково написана перевірка, яка кидає помилку, якщо стоїть ця дія. Тобто. вам помилку прокидає із цього блоку. Тобто. зберігати замовлення взагалі ніхто не може, крім адміну в даному випадку з виведеним блоком.
Яка перевірка є у блоці "продукти списком" яка конфліктує з дією "заборонити вносити зміни в процес?
[quote]
Отдел Заботы
[/quote]
Яка перевірка є у блоці "продукти списком" яка конфліктує з дією "заборонити вносити зміни в процес?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: вона не конфліктує, вона кидає помилку якщо Ви не адмін і зберігаєте процес, якщо на статусі стоїть дія заборони
Я вас не розумію.
У мене НЕ було блока "Продукти списком" Стояла дія "заборонити вносити зміни в процес" Помилок не було, ті співробітники які відповідали ролі (дозволені у налаштуваннях дії) могли редагувати.
Надалі я ДОБАВИВ блок "Продукти списком". І після цього уже ніхто не може редагувати крім адміністратора. Запитання, чому після додавання блока "Продукти списком" тільки адміністратор може редагувати процес з включеною дією "заборонити вносити зміни в процес".
Чому не можуть редагувати співробітники ролі, які додані у налаштуванні?
[quote]
Отдел Заботы
вона не конфліктує, вона кидає помилку якщо Ви не адмін і зберігаєте процес, якщо на статусі стоїть дія заборони
[/quote]
Я вас не розумію.
У мене НЕ було блока "Продукти списком"
Стояла дія "заборонити вносити зміни в процес"
Помилок не було, ті співробітники які відповідали ролі (дозволені у налаштуваннях дії) могли редагувати.
Надалі я ДОБАВИВ блок "Продукти списком". І після цього уже ніхто не може редагувати крім адміністратора.
Запитання, чому після додавання блока "Продукти списком" тільки адміністратор може редагувати процес з включеною дією "заборонити вносити зміни в процес".
Чому не можуть редагувати співробітники ролі, які додані у налаштуванні?
Ці настройки не враховуються у перевірках у цьому блоці. З рішень можу запропонувати зробити, щоб налаштування дії враховувалися в цьому блоці або у вигляді налаштування в блоці взагалі прибрати цю перевірку в блоці, займе близько години доопрацювання. Виставити рахунок?
Ці настройки не враховуються у перевірках у цьому блоці. З рішень можу запропонувати зробити, щоб налаштування дії враховувалися в цьому блоці або у вигляді налаштування в блоці взагалі прибрати цю перевірку в блоці, займе близько години доопрацювання. Виставити рахунок?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Ці настройки не враховуються у перевірках у цьому блоці. З рішень можу запропонувати зробити, щоб налаштування дії враховувалися в цьому блоці або у вигляді налаштування в блоці взагалі прибрати цю перевірку в блоці, займе близько години доопрацювання. Виставити рахунок?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: вона не конфліктує, вона кидає помилку якщо Ви не адмін і зберігаєте процес, якщо на статусі стоїть дія заборони
Я вас все рівно не розумію на усі 100%! Для прояснення, дія "заборонити вносити зміни в процес" конфліктує чи ні з блоком "Продукти списком"?
Чому при видалені блока "Продукти списком", дія "заборонити вносити зміни в процес" працює нормально?
[quote]
Отдел Заботы
[/quote]
[quote]
Отдел Заботы
вона не конфліктує, вона кидає помилку якщо Ви не адмін і зберігаєте процес, якщо на статусі стоїть дія заборони
[/quote]
Я вас все рівно не розумію на усі 100%!
Для прояснення, дія "заборонити вносити зміни в процес" конфліктує чи ні з блоком "Продукти списком"?
Чому при видалені блока "Продукти списком", дія "заборонити вносити зміни в процес" працює нормально?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: У блоці стоять додаткові перевірки, що якщо ця дія стоїть то потрібно показати помилку
Зрозумів. Дякую. Щодо вирішення я подумаю чи оплатити чи користуватись з урахуванням цього нюанса.
[quote]
Отдел Заботы
У блоці стоять додаткові перевірки, що якщо ця дія стоїть то потрібно показати помилку
[/quote]
Зрозумів. Дякую.
Щодо вирішення я подумаю чи оплатити чи користуватись з урахуванням цього нюанса.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар