Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Галочка "Виключити відображення незаповнених полів продуктів у процесі" не приховує пусті колонки коли застосовується додатково галочка "Виводити тільки продукти у яких поле"
Галочка "Виключити відображення незаповнених полів продуктів у процесі" не приховує пусті колонки коли застосовується додатково галочка "Виводити тільки продукти у яких поле"
Є блок бізнес процессу "Товари таблицею"
Там є галочки:
1. "Виключити відображення незаповнених полів продуктів у процесі" (вона приховує колонки в яких немає значень)
2. "Виводити тільки продукти у яких поле" (це налаштування показує тільки рядки які відповідаються умові, вказуємо полі і значення цього поля)
Коли 2 налаштуванням прибрали продукту (рядки таблиці) то залишились пусті колонки в яких немає значення і по логіці перша галочка повинна було б прибрати зайві колонки, тому що вони пусті, але не прибрала
Проясніть це так треба чи якась помилка ?
Є блок бізнес процессу "Товари таблицею" Там є галочки: 1. "Виключити відображення незаповнених полів продуктів у процесі" (вона приховує колонки в яких немає значень) 2. "Виводити тільки продукти у яких поле" (це налаштування показує тільки рядки які відповідаються умові, вказуємо полі і значення цього поля)
Коли 2 налаштуванням прибрали продукту (рядки таблиці) то залишились пусті колонки в яких немає значення і по логіці перша галочка повинна було б прибрати зайві колонки, тому що вони пусті, але не прибрала
Ну якщо у вас не відобразилося жодного товару, то в принципі все ок, повинна виводитись повністю таблиця з усіма колонками. ps з посиланнями на процес було б у рази простіше.
Ну якщо у вас не відобразилося жодного товару, то в принципі все ок, повинна виводитись повністю таблиця з усіма колонками.
ps з посиланнями на процес було б у рази простіше.
Товари відобразились, тобто наприклад з 10 товарів показує в таблиці 1 товар, але і показує всі кололки (пусті) які по суті не відносяться до цього товару Можливо воно нормально працює на OS (у нас MVP) ?
Товари відобразились, тобто наприклад з 10 товарів показує в таблиці 1 товар, але і показує всі кололки (пусті) які по суті не відносяться до цього товару
Можливо воно нормально працює на OS (у нас MVP) ?
Якщо у Вас є приклад на OS, де це не працює - будь ласка, дайте такий приклад і я подивлюся що там не так, або напишу що робити. Якщо у Вас приклад з MVP, по ньому я не можу дати жодної інформації, крім того, що ми не займаємося консультаціями та доопрацюваннями цієї версії. Можливо Вам підкаже хтось інший, але швидше за все ні.
Якщо у Вас є приклад на OS, де це не працює - будь ласка, дайте такий приклад і я подивлюся що там не так, або напишу що робити. Якщо у Вас приклад з MVP, по ньому я не можу дати жодної інформації, крім того, що ми не займаємося консультаціями та доопрацюваннями цієї версії. Можливо Вам підкаже хтось інший, але швидше за все ні.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар