Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
в дію "Знайти процес клієнта і перевести в обраний статус " додати опцію "ігнорувати клієнта процесу". якщо опція ввімкнена, то шукати по всіх процесах згідно заданих налаштувань замість пошуку тільки по процесах клієнта поточного процесу
в дію "Знайти процес клієнта і перевести в обраний статус " додати опцію "ігнорувати клієнта процесу". якщо опція ввімкнена, то шукати по всіх процесах згідно заданих налаштувань замість пошуку тільки по процесах клієнта поточного процесу
Замогильный Дмитрий OneBox production писал/а: $30
добре. я згоден доплатити. як мені бути із тим, що по цьому завданню вже виставлена плата і вона зарезервоавана? доплачувати різницю ?
[quote]
Замогильный Дмитрий
OneBox production писал/а:
$30
[/quote]
добре. я згоден доплатити. як мені бути із тим, що по цьому завданню вже виставлена плата і вона зарезервоавана? доплачувати різницю ?
ok, куди оплачувати? ви виставите рахунок? якщо так, то чекаю його
Замогильный Дмитрий OneBox production писал/а: Так, у цьому випадку достатньо доплатити різницю
ok, куди оплачувати? ви виставите рахунок? якщо так, то чекаю його
[quote]
Замогильный Дмитрий
OneBox production писал/а:
Так, у цьому випадку достатньо доплатити різницю
[/quote]
Замогильний Дмитро OneBox production написав: Так, у цьому випадку достатньо доплатити різницю
куди робити оплату? чекаю на відповідь
Доброго дня! Надіслала рахунок на вашу пошту
[quote]
Перегиняк Александр писал/а:
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production написав:
Так, у цьому випадку достатньо доплатити різницю
[/quote]
куди робити оплату? чекаю на відповідь
[/quote]
Доброго дня!
Надіслала рахунок на вашу пошту
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар