1b.app
Скопійоване посилання -

Питання та відповіді за додатком «»

Категорії
Категорія
13 відповідей
Група активної реабілітації, Голова правління
19.05.2023, 21:44
Не працює експорт контактів
Добрий день! В якийсь момент перестав працювати імпорт контактів та помилки, але наявні контакти оновлює, тобто не створюються нові контакти. Пер...
Пользователь готов заплатить за решение 12$
3 відповіді
18.05.2023, 18:15
Цікавлять приклади з використанням додатку ApiX-Drive
Де можна подивитися, які нові можливості у додатка з'явилися й як їми скористатися.
2 відповіді
18.05.2023, 13:18
Як зробити копію замовлення
Доброго дня. Підкажіть будь ласка я скопіювати замовлення зі всіма даними, бо знайти не можу. Дякую
6 відповідей
18.05.2023, 11:32
Оцінка доробки функціоналу форми для малювання
Привіт розробникам. Прошу оцінити доробку функціоналу. Необхідний функціонал: В бізнес-процес потрібно добавити кнопку. Яка буде відкривати форму д...
За допомогою якої програми можна зробити прайс для оптових клієнтів для продажу свого товару?
За допомогою якої програми можна зробити прайс для оптових клієнтів для продажу свого товару?
Підкажіть будь-яку дію поле "ПІБ клієнта (order.order_clientname)" можна скопіювати в Додаткове поле?
Підкажіть будь-яку дію поле "ПІБ клієнта (order.order_clientname)" можна скопіювати в Додаткове поле? Або другий варіант як із батьківського процес...
2 відповіді
17.05.2023, 17:20
Дія: Відправити документ партнеру Network
Будь ласка, поясніть як працює ця дія, оскільки не зрозуміла її логіка. Як зробив: Є задача, яку синхронізував з боксом Клієнта, використовував ді...
5 відповідей
16.05.2023, 12:15
500 помилка доступу до сайту бокса
Вітаю, не можемо зранку зайти в СРМ бокс - https://admin.uatech.pro/cc/
1 відповідь
16.05.2023, 10:03
Зміна формату часу
Як змінити формат дати з американського (рік, місяць, день) на український (день, місяць, рік)?
7 відповідей
16.05.2023, 08:26
Не можу знайти шаблон листа для його редагування.
Не можу знайти шаблон листа для його редагування. У стандартному шаблоні для розсилки через e-mail листа немає