1b.app
Скопійоване посилання -

Питання та відповіді за додатком «»

Категорії
Категорія
1 відповідь
27.07.2022, 10:51
Вивантаження цін
Добридень! На Промі є можливість вказувати кілька цін на один товар, які змінюються в залежності від кількості товару. У боксі бачимо, що можна вив...
0 відповідей
27.07.2022, 10:03
OneBox для підприємців, що ведуть бізнес на Etsy
Друзі, всім доброго дня Здрастуйте! Чи є серед вас підприємці, яким потрібно автоматизувати ведення власного etsy-магазину та бізнесу в цілому шлях...
4 відповіді
ПІБ з картки замовлення
Здрастуйте, питання вже піднімалося але не знайшло відповіді реалізації у себе, як зробити клієнт Вася Іванов Але одержувач Марина Іванов 1) як зро...
3 відповіді
змінні додаткові поля?
як додавати змінні додаткові поля? наприклад у мене є ПІБ у самомугорі, а в самомунизу я хочу створити блок для НОВОЇ пошти Одержувач, телефон тощо...
4 відповіді
Статус ТТН нової пошти
1) Як у картці відобразити статус ТТН, наприклад "Очікує", "У дорозі", "Прибув"? 2) Зробити зміну статусу замовлення ...
0 відповідей
2015930908 - Додано налаштування до дії "Порахувати значення за формулою та записати у вказане поле" автоматизації продуктів
У дію "Порахувати значення за формулою та записати у вказане поле" автоматизації продуктів додані змінні: [filter*value] - де* - id фільт...
1 відповідь
2015931186 - Додано блок перезавантаження процесів
Додано блок "Перезавантажити сторінку, якщо статус процесу змінився" - якщо користувач дивиться процес і його статус не збігається з пото...
1 відповідь
2015931641 - Доопрацьовано функціонал визначення ціни при імпорті прайсу
Доопрацьована можливість при імпорті прайсу постачальника вказувати, щоб ціна товару була рекомендована роздрібною ціною (РРЦ). Для випадків, якщо ...
1 відповідь
2015931122 - Додано налаштування в дію "Вивантажити продукти/категорії/фільтра/характеристики в opencart (через БД)"
Для дії "Вивантажити продукти/категорії/фільтра/характеристики в opencart (через БД)" додано налаштування "Шукати продукт по полю Sk...
0 відповідей
2015931708 - Доопрацьовано функціонал оприбуткування продуктів
Додано налаштування "Оновити ціни в таблиці оприбуткування тільки продуктам, у яких не проставлено комірка"