1b.app
Скопійоване посилання -

Питання та відповіді за додатком «»

Категорії
Категорія
7 відповідей
Olmonic
Інтегратор OneBox
Іменна ліцензія
05.02.2023, 16:14
Оцінити доопрацювання
Добридень! Прохання оцінити доопрацювання: 1. Можливість встановлювати "Резерв до" для продукту, де є паспорт товару, але він не бере участі у скла...
2 відповіді
OneBox Insiders
Іменна ліцензія
04.02.2023, 15:21
Дія автоматичного створення ТН не підтягує дані з контакту дод. поля
Ось тут https://rivcont.info/admin/shop/workflowstatus/5123/action/new/ Дія "Автоматично створити ТТН" та налаштування (рис 1). Вона не спрацьовує....
6 відповідей
БАГ Не можливо переглянути галузеві рішення на сайті зі смартфону
Захожу з гугл хром на смартфоні Samsung a53 Натискаю "срм-системи" і мене перекидає на головний екран Деталі на відео
1 відповідь
03.02.2023, 09:41
Перенесення сайту Опенкарт на хостинг, який добре працює з OneBox
Добридень. Переносимо сайт на Опенкарті на хостинг hetzner.com для кращого зв'язку з OneBox, і мені порадили інтегратори дізнатися у вас, на якому ...
2 відповіді
02.02.2023, 19:08
Не переноситься на новий рядок номер замовлення у таблиці товарів
У БП Замовлення клієнта в колонці Налаштування постачальника не переноситься на новий рядок номер замовлення, через що ширина колонки розтягується....
2 відповіді
02.02.2023, 18:17
Баг - некоректно працює фільтрація за БП та статусами
З'явився буквально днями. При переході до будь-якої БП раніше у фільтрі відображалися статуси тільки з цього БП. Зараз у фільтрі відображаються всі...
1 відповідь
02.02.2023, 18:01
Не працює автоматичне підставляння адреси Google та карта Google
Доброго дня! Перестали працювати автоматична підказка адреси Google maps та блок "Карта Google maps" в процесі замовлення. Підкажіть це зв'язано з ...
1 відповідь
02.02.2023, 11:23
viber + alfasms
У альфасмс є сервіс розсилок у вайбері чи є інтеграція з цим функціоналом або ця програма працює тільки з смс
11 відповідей
Доробка з API
Оцініть будь ласка доопрацювання: Нам потрібно додати поле "discount_percent" до масиву товарів productArray Що можна було б по апі передавати зни...
7 відповідей
01.02.2023, 10:42
У звіті PL не змінюються значення витрат при виставленні періоду
У звіті PL не змінюються значення витрат під час виставлення періоду. Скріншоти прикріпив. Підкажіть, що я роблю не так?