Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Интересует интеграция с OLX? У нас есть готовый компонент!
Возможности: - загрузка существующих объявлений; - загрузка сообщений; - изменение статуса объявления - переключение на этап, если статус объявления на OLX изменился; - создание объявлений; - возможность отвечать на сообщения; - отображения списка объявления для удобной работы с ними.
Посмотреть компонент
Добрий день. Я не знайшов у зазначеній документації методи, які дозволяють створювати нові оголошення. Зверніться будь-ласка на підтримку даного сервісу та для вірності уточніть у них, чи можна через api створювати нові оголошення чи редагувати старі. І якщо можливо, якісь методи за це відповідають. Якщо це можливо, я зможу дати оцінку. Дякую.
Добрий день. Я не знайшов у зазначеній документації методи, які дозволяють створювати нові оголошення. Зверніться будь-ласка на підтримку даного сервісу та для вірності уточніть у них, чи можна через api створювати нові оголошення чи редагувати старі. І якщо можливо, якісь методи за це відповідають. Якщо це можливо, я зможу дати оцінку. Дякую.
° create the advert: https://developer.olx.ua/api/doc#tag/Adverts/paths/~1adverts/post
° edit the advert: https://developer.olx.ua/api/doc#tag/Adverts/paths/~1adverts~1%7BadvertId%7D/put
Так, можемо зробити інтеграцію. Буде у вигляді окремої програми, у продукті буде спеціальний блок для olx, де ви зможете вибирати категорію для olx та інші параметри для передачі. Після одного разу на годину або в режимі ручної передачі відправити в->olx->створити оголошення ми експортуватимемо інформацію про продукти на olx. Уся інтеграція займе близько 30 год.
Так, можемо зробити інтеграцію. Буде у вигляді окремої програми, у продукті буде спеціальний блок для olx, де ви зможете вибирати категорію для olx та інші параметри для передачі. Після одного разу на годину або в режимі ручної передачі відправити в->olx->створити оголошення ми експортуватимемо інформацію про продукти на olx. Уся інтеграція займе близько 30 год.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар