Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Не зрозуміла ситуація з RestAPI
Воно виступає як співробітник і з’їдає одну сесію (корстувача) [file]20587[/file]
Тому через нього не може підключтись співробітник.
Мені потрібно RestAPI викидати, щоб зайшов спіробітник в систему.
По результату не працює обмін з 1с.
І чи правильно я розумію, що й з Опенкартом обміну не буде? Бо теж перестав працювати (можливо, просто співпадіння)
Чому так відбувається? Чи не має АПІ працювати якось інакше і не займати одного користувача? На МVP у нас вдавалось працювати тій кількості співробітників, скільки було можливо згідно нашого тарифу, але й обмін з 1с при цьому працював.
Доброго дня! Не зрозуміла ситуація з RestAPI Воно виступає як співробітник і з’їдає одну сесію (корстувача) Тому через нього не може підключтись співробітник. Мені потрібно RestAPI викидати, щоб зайшов спіробітник в систему. По результату не працює обмін з 1с.
І чи правильно я розумію, що й з Опенкартом обміну не буде? Бо теж перестав працювати (можливо, просто співпадіння)
Чому так відбувається? Чи не має АПІ працювати якось інакше і не займати одного користувача? На МVP у нас вдавалось працювати тій кількості співробітників, скільки було можливо згідно нашого тарифу, але й обмін з 1с при цьому працював.
Добридень. При використанні api завжди використовується та використовувалася ліцензія користувача. Якщо у вас немає вільної ліцензії на момент запиту до api, запит завершиться помилкою. Якщо простими словами, Вам необхідно завжди мати одну вільну ліцензію для використання апі. Обмін з опенкартом не використовує rest api боки, тому це не пов'язано.
Добридень. При використанні api завжди використовується та використовувалася ліцензія користувача. Якщо у вас немає вільної ліцензії на момент запиту до api, запит завершиться помилкою. Якщо простими словами, Вам необхідно завжди мати одну вільну ліцензію для використання апі.
Обмін з опенкартом не використовує rest api боки, тому це не пов'язано.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар