Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Здрастуйте, цю помилку API v2 не віддає, можливо ви використовуєте сторонній код, в якому додаткова обробка відповіді. У документації є кнопка Try it out ви там можете спробувати зробити той же запит і подивитися яку чисту відповідь ви отримуєте за API v2
Здрастуйте, цю помилку API v2 не віддає, можливо ви використовуєте сторонній код, в якому додаткова обробка відповіді.
У документації є кнопка Try it out ви там можете спробувати зробити той же запит і подивитися яку чисту відповідь ви отримуєте за API v2
Не розумію як у вас це працює запит [{"name":"Oksana","findbyArray":["phone"],"showerrorafterfind":false,"phones":["0962153402"]}] отримую відповідь {"status":1,"dataArray":["70"]} інший клієнт [{"name":"Tanya","findbyArray":["phone"],"showerrorafterfind":false,"phones":["0662049162"]}] і помилка, скрін прикріпивши з Try it out. Обидва клієнти є в onebox (раніше завантажені імпортом через ексель)
Не розумію як у вас це працює
запит
[{"name":"Oksana","findbyArray":["phone"],"showerrorafterfind":false,"phones":["0962153402"]}]
отримую відповідь {"status":1,"dataArray":["70"]}
інший клієнт
[{"name":"Tanya","findbyArray":["phone"],"showerrorafterfind":false,"phones":["0662049162"]}]
і помилка, скрін прикріпивши з Try it out. Обидва клієнти є в onebox (раніше завантажені імпортом через ексель)
[file]11491[/file]
Якщо я контакт видаляю, то все одно така ж помилка, як у повідомлення вище. При цьому, якщо я вручну запишу до своєї бази id з onebox і передам це у запиті, то все ок [{"userid":"56","name":"Tanya","findbyArray":["phone"],"showerrorafterfind":false,"phones":["0662049162"]}] і після цього вже можу відправляти без id з onebox - теж норм [{"name":"Tanya","findbyArray":["phone"],"showerrorafterfind":false,"phones":["0662049162"]}]
Якщо я контакт видаляю, то все одно така ж помилка, як у повідомлення вище.
При цьому, якщо я вручну запишу до своєї бази id з onebox і передам це у запиті, то все ок
[{"userid":"56","name":"Tanya","findbyArray":["phone"],"showerrorafterfind":false,"phones":["0662049162"]}]
і після цього вже можу відправляти без id з onebox - теж норм
[{"name":"Tanya","findbyArray":["phone"],"showerrorafterfind":false,"phones":["0662049162"]}]
Дякую, клієнти працюють. Зараз налаштовую замовлення і вилізна наступна помилка "Помилка оновлення елемента №0 за рахунком. Executing error: Unknown column 'externalid' in 'field list' in query:" частина запиту, де зустрічається externalid така `discountsum`='0', `externalid`='2947', `deliverynote`= весь запит скинути?
Дякую, клієнти працюють.
Зараз налаштовую замовлення і вилізна наступна помилка
"Помилка оновлення елемента №0 за рахунком. Executing error: Unknown column 'externalid' in 'field list' in query:"
частина запиту, де зустрічається externalid така `discountsum`='0', `externalid`='2947', `deliverynote`=
весь запит скинути?
Краще створіть новий топік і там вкажіть ваш запит. Т.к. судячи з шматочка вашого коментаря дана помилка стосується процесу а не контакту як у даному топіці
Краще створіть новий топік і там вкажіть ваш запит. Т.к. судячи з шматочка вашого коментаря дана помилка стосується процесу а не контакту як у даному топіці
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар