1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
Не запускається демо OS
https://demokts33.crm-onebox.com - створив через сайт Заходжу за посиланням у листі - У різних браузерах та в режимі інкогніто однаково. В чому пр...
2 відповіді
17.06.2021, 12:06
Ітеграція з EBANQ
Колеги, прошу дати оцінку інтеграції з API з банківським сервісом. Необхідно отримувати дані про клієнта (фіо, контактні дані), дані про рахунок, я...
3 відповіді
17.06.2021, 12:05
OS - Стрічка коментарів
Є кілька пропозицій щодо оптимізації інтерфейсу стрічки коментарів: 1. Об'єднати введення тексту із кнопками функцій в один візуальний блок. 2...
12 відповідей
Невідповідність журналу складу Складським операціям – як зрозуміти у чому проблема? дайте нарешті відповідь та рішення
Є проблема у мене, я не можу переглянути окремо операції щодо конкретного складу та обчислити помилку. або я не розібрався як це зробити, або в сис...
1 відповідь
17.06.2021, 11:21
OS - перегляд файлів
Чи буде в новій версії реалізовано зручний перегляд файлів у будь-якому місці системи? Або робота з файлами залишиться як і в MVP?
4 відповіді
17.06.2021, 10:37
Не надходять усі листи до Боксу
На пошту надійшло два листи від клієнта: А в бокс прийшло лише одне: Чому так відбувається? як це можна виправити?
4 відповіді
Оцініть доопрацювання - Вивести Кнопки швидкого запуску в меню картки продукту
Дуже часто заходжу в склади продукту, і хоч це і не складно, але хочеться в 1 клік зайти за допомогою кнопки розташованої в цьому місці. в БП, в як...
3 відповіді
17.06.2021, 09:03
Розпізнавання контактів у подіях
Доброго ранку, допоможіть розібратися з телефонією в срм: 1. є дзвінки через бінотел (інтеграція налаштована) 2. створили сьогодні контакт через ...
1 відповідь
2015809087 - Додано авто дію по роботі з залишками
Додано нову автоматичну дію щогодини "Сформувати процес по залишкам продукту складі".
1 відповідь
Не переводить замовлення на бізнес процес
https://gadgetopt.crm-onebox.com/admin/customorder/order/222224/edit/ По УП не переводить замовлення у Продано Дроп Укр Пошта (хоча в самому замовл...