1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
5 відповідей
07.07.2021, 09:29
Перестали заходити ТТН до реєстрів.
Перестали заходити ТТН до реєстрів. До цього були кілька не заходів, з якихось причин. Що вчора взагалі ніхто не зайшов, та навіть не з'явився ...
3 відповіді
2015822429 - Доопрацьовано функціонал дії "Надіслати повідомлення по email після закінчення дати в додатковому полі продукту процесу"
Для дії "Надіслати повідомлення по email після закінчення дати в додатковому полі продукту процесу" додано налаштування "Запускати д...
1 відповідь
2015819608 - Доопрацьовано функціонал інтеграції з sms4b
Доопрацьовано функціонал інтеграції з sms4b. Функціонал інтеграції: - надсилання SMS розсилок; - відправка персональних SMS клієнтам; - Повідомленн...
1 відповідь
2015821826 - Допрацьовано api контактів
Для api контактів доопрацьовано можливість передавати поле "ПІБ" в одному полі з поділом по пробілах.
1 відповідь
2015806011 - Доробка скидання налаштувань меню
Доопрацьовано, щоб при скиданні особистих налаштувань меню застосовувалися загальні
1 відповідь
2015818978 - Доопрацьовано функціонал дії "Інтеграція продуктів XML (Експорт)"
Для дії "Інтеграція продуктів XML (Експорт)" допрацьовано для масиву фільтрів розвантаження значення "Націнка". Для цього додан...
1 відповідь
Oneboxconsulting (интегратор)
06.07.2021, 22:12
підключити модуль додаткових категорій продуктів
проект https://sand.powerproject.com.ua/ прошу підключити модуль додаткових продуктів. модуль прихований від не співробітників onebox
1 відповідь
06.07.2021, 20:13
Доброго дня! Чи можна якось компактніше зробити елементи та/або зменшити проміжки та інтервали між ними? При обробці замовлень нам потрібно одночас...
2 відповіді
06.07.2021, 19:54
Доброго дня! Чи можна зробити кнопку закриття вікна з активним контуром і трохи більше, а то не завжди можна по ній потрапити? Бажано, щоб це було ...
4 відповіді
06.07.2021, 19:17
Не відображаються одночасно процеси всіх підлеглих співробітників
Доброго дня! Не можу зрозуміти, чому на вкладці "Мої процеси" коли я вибираю двох співробітників (відповідальних), мені показуються проце...