1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
2015824859 - Доопрацьовано функціонал переобліку
У налаштування "Що робити з продуктами, які вже є в загальному кошику переобліку при перенесенні даних з особистого", додано варіант &quo...
2 відповіді
12.07.2021, 22:10
Як видалити виділені продукти
Добрий день. Не можу зрозуміти, де кнопка видалення вибраних продуктів? Лобо вікно масового редагування.
4 відповіді
Як зробити автоматичне вивантаження товарів
Маємо постачальника Техностиль, потрібно файл XML для автоматичного вивантаження завантажити. Щоб було автоматично все, як у інших постачальників.
4 відповіді
Адаптивність та зручність користування CRM OneBox
І так почну з тих підтримки, бо вперше стикаюся з таким ставленням до клієнта, який приносить гроші. Як таке може бути, що така система з такою кіл...
2 відповіді
12.07.2021, 17:01
Оновлення на OS
Доброго дня, якщо є можливість оновіть будь ласка мій onebox на OS до 15 липня. Заявку подавав з 15 до 18 числа. Дякую
11 відповідей
12.07.2021, 16:56
Додати можливість отримувати "Високий відсоток викупу замовлень" від Розетка
Доброго дня! Підкажіть, можна додати до автоматизації "Імпорт замовлень з Rozetka Seller API" дані "Високий відсоток викупу замовлен...
1 відповідь
12.07.2021, 16:07
i2crm події
Добрий день. Як відповісти в клієнту в директ із створеного процесу?
5 відповідей
12.07.2021, 15:43
Відновити віддалені товари
При імпорті продуктів клієнтом через імпорт продуктів з YML https://montazhka.crm-onebox.com/admin/shop/products/exchange-yml/ була встановлена гал...
4 відповіді
Не йде пошта клієнтам
При надсиланні пошти віддає порожнє ім'я
3 відповіді
Імпорт юридичних реквізитів
Чи юридичні реквізити є унікальним значенням при імпорті? Якщо я, наприклад, завантажую експортований файл з боксу. У файлі є id контакт з Боксу. Ч...