1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
3 відповіді
13.05.2021, 09:44
При внесенні змін у поле номер телефону в картці клієнта повідомлення про процес відправляються на старий номер, так само ТТН створюється на початковий номер телефону
добрий день Виникло два питання у зв'язку із внесенням змін до даних карток клієнта, а саме у полі "Зателефонувати", яке містить у со...
1 відповідь
Неможливо зайти в систему
Добридень! Не можу зайти до системи. Почитав форум та зрозумів, що потрібно встановити сертифікати SSL. Мені потрібне доопрацювання (установка серт...
6 відповідей
ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
12.05.2021, 23:26
Не скидається наявність постачальника, якщо товару немає в прайсі
Товар https://erp.openshop.ua/admin/shop/products/191965/supplier/ Він має постачальник Товару в прайсі немає В історії імпорту серед оновлених та...
2 відповіді
12.05.2021, 18:51
Не можемо зайти до OneBox, видає помилку
при спробі зайти до OneBox http://tryalia.crm-onebox.com/dashboard/ видає помилку Кожен раз різну: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT, INET_E_RESOURCE_NOT_FO...
2 відповіді
12.05.2021, 18:46
не можу зайти до особистого кабінету
Добридень! Не можу зайти в особистий кабінет, видає помилку "Веб-сторінка за адресою ____, можливо, тимчасово недоступна або постійно переміще...
1 відповідь
12.05.2021, 18:05
Консультація щодо дії Видалити всі SMS клієнти процесу з черги на відправку
Є дія на етапі Видалити всі листи клієнта процесу із черги на відправку Яке видаляє всі email, які стоять у черзі на відправлення. Чи можна зробити...
1 відповідь
Шаблон документа УПД
Дуже потрібний шаблон УПД (Універсальний передавальний документ РФ) Багато де шукав, скрізь криві версії. Поділіться, будь ласка! У В'ячеслава ...
3 відповіді
Не відображає статус за Укр Поштою
Додали блок в інтерфейсі "Укрпошта інформація про ТТН", але він не відображається у процесі №204660. А логах при підтягуванні видає таку ...
2 відповіді
12.05.2021, 14:09
404 not found (не можу зайти у свій бокс)
Заходжу на свою демку після того як ввів логін та пароль отримую ось таке вікно скидав Кеш, не допомагає після того як оновився до останньої верс...
3 відповіді
12.05.2021, 10:36
Встановлення зв'язку замовлення клієнта із замовленням постачальника
Було вже запитання. У ньому обговорили що можна зробити через додаткове поле і в нього записувати id замовлень клієнта для подальшого встановлення ...