1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
8 відповідей
17.07.2021, 17:21
OS: Дайте клієнтам можливість швидко шукати дані у системі
Зараз пошук працює тільки конкретно на сторінці так званих "додатків" і більше НІДЕ! Як за один клік знайти потрібні мені дані?
2 відповіді
17.07.2021, 17:10
Нема кнопки "Пошук" при виборі якогось етапу. Доводиться використовувати інше поле та натискати ентер
1 відповідь
17.07.2021, 16:19
Чи не працюють масові дії. Помилка "false"
Виникає дивна помилка (Дивіться картинку) при використанні Масових дій, а саме: Ми масово змінює замовлення зі статусу "2. Складання НП (Чек)&...
6 відповідей
17.07.2021, 16:11
OS: Не відображається "кружечок" завантаження сторінки під час масових дій
При використанні масових дій у довіднику, раніше на вкладці браузера відображалося - йде завантаження чи ні (крутився кружечок). Тепер при натискан...
4 відповіді
17.07.2021, 15:55
OS: Відсутні налаштування створення процесу без попереднього вікна
Добридень! Не можу в новій версії знайти параметри створення процесу без попереднього вікна. Наразі створюється замовлення через поп-ап. Можете під...
3 відповіді
17.07.2021, 15:52
Доброго дня! Виявив, що кнопка "Зберегти" відсутня у редакторі бізнес-процесів. Прошу додати її, тому що це не безпечно, я випадково вида...
2 відповіді
17.07.2021, 14:54
Додайте "Вибрати Все" та "Зняти Всі" у вікнах налаштувань та правах доступу
2 відповіді
17.07.2021, 14:48
Не спрацьовує кнопка Зберегти
4 відповіді
17.07.2021, 14:39
Зніміть відео та розкажіть, як працювати з правами доступу? Які права зараз мають співробітники без створення груп? Що спочатку бачить співробітник...
6 відповідей
17.07.2021, 14:31
OS: Як побачити/налаштувати потрібні сторінки та поставити на них сповіщення?
Раніше, в меню я або будь-який інший користувач, міг вивести потрібні йому сторінки/посилання та включити повідомлення. Як зараз це зробити і де во...