1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
2 відповіді
09.11.2020, 14:27
Зміна основної валюти облікового запису
Здравствуйте, можете змінити основну валюту мого облікового запису. Мені потрібний, щоб основною валютою був RUB. Дякую!
3 відповіді
09.11.2020, 14:11
Безпека OneBox хмари
Андрій Мазуркевич, [09.11.20 13:38] питає в мене: а як у ванбокса з безпекою? Адже вся інформація моя буде в когось десь на сервері зберігатися. З ...
1 відповідь
Налаштування цін. Ціни злітають у відвантажених замовленнях після зміни цін у картці
При зміні нами вручну ціни у картці товару ціна на цей товар змінюється в замовленнях, які раніше були відвантажені та відправлені. Як результат, з...
1 відповідь
09.11.2020, 13:47
Приватбанк оплата частинами не надходить відповідь
Раніше робили доопрацювання за Приватбанком оплата частинами 2015094033 Клієнту відправляється посилання, потім банк віддає відповідь і потрібно пе...
3 відповіді
Автоматизація створення платежу при отриманні накладки та перехід замовлення у відповідний статус Нової пошти
Не завжди відбувається автоматичне створення платежу, прив'язаного переходу замовлення на відповідний етап Нової пошти. Тобто. Налаштовано авто...
3 відповіді
09.11.2020, 13:26
Вага загальна
Добрий день. Чи можливо зробити так, щоб відображалася загальна вага для замовлення? Поки що вдалося налаштувати відображення просто ваги для товар...
0 відповідей
2015673340 - Додано налаштування в дію "WordPress / Експорт продуктів"
Для автоматичної дії раз на годину "WordPress/Експорт продуктів" додано налаштування "Вивантажувати продукти, у яких виконується умо...
3 відповіді
Зарплата
1. Налаштував автоматизацію щодня "Створити зарплатний бізнес-процес на основі закритих співробітником бізнес-процесів за минулий місяць"...
5 відповідей
Дані по менеджеру не потрапляють у звіт
Добридень! При формуванні звіту "Порівняння співробітників" дані по одному менеджеру у звіт не потрапляють, хоча в інших звітах, наприкла...
3 відповіді
09.11.2020, 12:45
Шаблон налаштувань
Доброго дня, зникли налашутування шаблону Інтернет-магазину. Все відображається правильно на сайті. Але хотів зкорегувати певні пункти і замітив, щ...