1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
2 відповіді
24.11.2020, 09:00
Товар із кількох продуктів
Добрий день. Як зробити продукт (набір), що з інших продуктів? Наприклад, необхідно зробити набір з 2х рушників, розміром 1х1, але вони мають різні...
4 відповіді
Іменна ліцензія
24.11.2020, 01:30
Необхідно підключити SSL сертифікат
Добрий день. Необхідно підключити SSL сертифікат. Як це зробити? Чи не вплине це на роботу з розвантаженнями для Rozetka та інтеграція заявок з лен...
0 відповідей
2015689615 - Допрацьовано дію "Імпортувати процеси з Microsoft Nav"
Для автоматичної дії щогодини "Імпортувати процеси з Microsoft Nav" допрацьовано, щоб при зміні клієнта або відповідального в Microsoft N...
2 відповіді
23.11.2020, 19:47
Після імпорту контактів не можу зайти до Боксу
Сьогодні робив імпорт контактів. Чомусь мої особисті дані замінилися одним із контактів імпорту. Я створив себе як контакт-співробітник-адміністрат...
3 відповіді
23.11.2020, 18:40
Як поділити процеси для нової пошти
Опис ситуації: у бізнес-процес "замовлення клієнта" надходять заявки з різних джерел. Для кожного із джерел підв'язані різні дії післ...
1 відповідь
23.11.2020, 18:16
Блок імпорту продуктів: кілька проблем
Проблема 1: Не імпортує деякі продукти, хоча артикул скопійовано з Боксу. продукт - https://prnt.sc/voixdy файл імпорту - https://prnt.sc/voixs7 хо...
1 відповідь
Тестування навантаження OneBox
Чи робилися навантаження працездатності продукту OneBox? Чи можна отримати звіт про тестування продукту?
5 відповідей
23.11.2020, 16:52
Гарантія від OneBox на працездатність самої системи
Є питання щодо гарантії роботи самого OneBox. Розберемо з прикладу: Є OneBox, встановлений на сервері клієнта. На сервері закінчилося місце і дії н...
3 відповіді
23.11.2020, 16:49
інтеграція з NovaChat
Чи є у OneBox інтеграція з NovaChat?
1 відповідь
23.11.2020, 16:38
Fondy
Потрібно щоб на етапі БП створювався рахунок/платіж у платіжній системі Fondy і надсилалося посилання на оплату клієнту. Можливо зробити? Якщо так,...