1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
2015691570 - Додано налаштування системи "Дозволити переміщення продуктів в рамках одного складу"
Додано налаштування системи "Дозволити переміщення продуктів в рамках одного складу", дозволяє переміщувати продукти з одного осередку до...
19 відповідей
Не підвантажуються картинки з боксу в opencart. І підвантажується неправильна вартість товару.
Налаштував інтеграцію боксу з сайтом opencart згідно з відеоінструкцією. Усі товари підвантажились. Але зображення не вантажаться в опенкарт і чому...
1 відповідь
Повернення товару до складу після видалення замовлення (без продажу).
Після додавання товарів на замовлення та видалення цього замовлення (без продажу), товари не повертається на склад. Як налаштувати/виправити, щоб т...
6 відповідей
ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
06.12.2020, 20:15
Розрив сторінки – можна налаштувати чи доопрацювати?
Потрібно у шаблоні документа https://propecs.crm-onebox.com/admin/shop/document/templates/15/control/ вставити розрив сторінки по background-size Т...
1 відповідь
06.12.2020, 19:59
Не можу знайти помилки
Є товар http://ukrpromspec.onebox-system.com/admin/shop/products/5782/history/. По історії видно що я змінив йому дані о 19:40. Не можу знайти на ...
8 відповідей
06.12.2020, 19:48
Зміна імені пункту меню в інтерфейсі ЛК
Onebox-rybalkashop Якщо змінити ім'я пункту меню в інтерфейсі ЛК в українській версії , то ця назва змінюється і в рус. версії та в особистому ...
1 відповідь
06.12.2020, 18:59
Не переведено пункт меню в інтерфейсі меню ЛК на рус. мова
Onebox-rybalkashop В інтерфейсі меню кабінету клієнта не переведено на укр. мова пункт меню Замовлення
2 відповіді
06.12.2020, 13:58
експорт
Привіт, перестав приходити файл експорту продуктів (на імейл, ще пару годин тому приходив), прошу полагодити
1 відповідь
06.12.2020, 11:29
Копіювання штрих-коду на складі у процес виробництва для box.ariabride.eu
Доброго дня! Нещодавно ми просили доопрацювати дію формування штрих-кодів на складі, які будуть враховуватися при пошуку товарів при замовленні: ht...
0 відповідей
2015677345 - Додано параметр для /api/product/get/
Для методу /api/product/get/ додано параметр materials (1 або 0) - повертає materialsArray. Передає інформацію щодо складових продукту (передається...