1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
7 відповідей
26.08.2020, 12:07
Інтеграція з 1С
Доброго дня! Потрібно завантажити платежі в OneBox з 1С. Використовуємо метод /api/1c8x/finance-set/ По ньому є документація? Які обов'язкові п...
2 відповіді
25.08.2020, 16:48
Генерація
Добрий день друзі. Як зробити? , Підійдуть кілька варіантів: 1 - Щоб штрих код генерувався при створенні нового товару Або 2 - Що б у поле "шт...
2 відповіді
Дублі полів під час налаштування універсального блоку інтерфейсу процесу
Пропозиція щодо мотивів відео https://youtu.be/G0Tix_f_3VA. Зробити так, щоб просто фізично не було можливості створювати «дублі» полів в універсал...
9 відповідей
Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan)
25.08.2020, 15:49
Не працює інтеграція з justin
Тут https://baza.cn.ua/admin/shop/integrations/justin-integration-2/control/ Прописані всі дані щодо інтеграції (отримані від ТП Джастін) Але нічог...
7 відповідей
25.08.2020, 15:48
Зробіть розділ Мої запитання
Якщо публічна підтримка – заміна тикетів в особистому кабінеті, то зробіть розділ з Моїми питаннями, щоб можна було моніторити всі свої питання.
1 відповідь
Зберігання OneBox
Скільки часу буде зберігатися OneBox? якщо я не продовжую оренду, тому що мій проект на даний момент на паузі, на не певний час.
5 відповідей
25.08.2020, 15:06
Google shopping
Доброго дня, а чи буде зроблено інтеграцію з вигрузці фіду для Google shopping?
7 відповідей
Автоматичне створення ТТН Justin
Чи є можливість в інтеграції Justin зробити автоматичне створення ТТН із можливістю її друку
1 відповідь
Інтеграція з PrestaShop
Чи є можливість при налаштуванні інтеграції з PrestaShop експортувати дані лише двох полів ціна та наявність?
1 відповідь
Інтеграція з PrestaShop
Чи є можливість одночасно зробити інтеграцію з 2 інтернет магазинами, побудовані на базі CMS PrestaShop