1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
4 відповіді
26.01.2021, 10:17
Клієнт не може відновити доступ до сайту
Доброго дня! Клієнт не може відновити доступ до сайту. Пробували відновлювати пароль, але видає помилку "Неправильна комбінація". Бачайте...
4 відповіді
Незручні розміри полів у налаштуваннях інтерфейсу
Прошу повернути розмір полів як було раніше. Бо зараз цим функціоналом користуватись, м'яко кажучи, не зручно. https://prnt.sc/xn6z7t
11 відповідей
26.01.2021, 09:28
Час резерву, що залишився, і час терміну етапу в інтерфейсі
Доброго ранку, підкажіть, як вивести час резерву товару, що залишився, і час етапу, що залишився, в інтерфейс?
1 відповідь
26.01.2021, 09:06
ТОРГ 12
Чи є у когось готовий шаблон документа ТОРГ 12? Тому що не знайшли готовий шаблон у системі
1 відповідь
2015729679 - Допрацьовано дію "Копіювати поля продуктів процесу"
Для дії БП "Копіювати поля продуктів процесу" додано можливість вибирати в налаштуванні "Взяти значення з поля продукту процесу&quot...
1 відповідь
2015732688 - Доопрацьовано функціонал масового розсилання sms
Для масового розсилання додано змінні: [name_smart] - ім'я або назва компанії (для розсилки) [name] - повне ПІБ [name_first] - Ім'я [name_l...
0 відповідей
2015732688 - Доопрацьовано функціонал масового розсилання sms
Для масового розсилання додано змінні: [name_smart] - ім'я або назва компанії (для розсилки) [name] - повне ПІБ [name_first] - Ім'я [name_l...
1 відповідь
2015729540 - Додано дію "Пошук інших продуктів за параметрами"
Додано дію бізнес-процесів "Пошук інших продуктів за параметрами". Дія працює за тією ж логікою, що й поле "Пошук інших продуктів за...
1 відповідь
2015727598 - Доопрацьовано пошук по "Коду постачальника"
Додана можливість пошуку "Код постачальника". Спрацює якщо в процесі вказано постачальника - він і використовується для пошуку. При створ...
2 відповіді
2015728687 - Додана автоматизація довідників "Нова пошта (адреси)"
Додано автоматизацію довідників "Нова пошта (адреси)" При додаванні довідника будується довідник, а також ставиться мітка про необхідніст...