1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
10 відповідей
31.01.2021, 10:37
Неправильна підсумкова сума процесу
Доброго дня! Є процес Замовлення товару https://bxx.as-service.com.ua/admin/shop/workflow/30/constructor/ на етапі "Замовлення постачальнику Т...
1 відповідь
30.01.2021, 19:04
Як переглянути лог при імпорті товарів?
Доброго дня, будь ласка, підкажіть, я можу якось переглянути лог імпорту, наприклад я імпортував файл, але побачити що все коректно завантажилося?
4 відповіді
Oneboxconsulting (интегратор)
30.01.2021, 18:36
поправити блок інтерфейсу контакту "Прев'ю контакту" (відображається вимкнене поле "групи контакту")
в блоці інтерфейсу контакту "Прев'ю контакту" поле - групи контакту вимкнено/не вибрано для відображення незважаючи на це, групи про...
3 відповіді
30.01.2021, 17:01
Не працює пошук з часткового введення
Добридень! Постійно виникає проблема з пошуком товарів у боксі, чи то в самому процесі, чи в глобальному пошуку, а саме: не знаходить товар за част...
17 відповідей
30.01.2021, 12:44
Одинаковий артикул та опис. Доробка "Пошук продукту процесу одночасно за артикулом та брендом"
Тестове замовлення: https://psauto.crm-onebox.com/admin/customorder/order/31562/edit/. Натрапили на випадки, коли товар має однаковий артикул та оп...
2 відповіді
30.01.2021, 12:07
Налаштування телеграм бота?
Доброго дня, підкажіть будь ласка, розібрався з інтеграцією телеграм бота, вдалося налаштувати що б при написанні повідомлення створювався процес. ...
2 відповіді
Злетіла інтеграція PROM.UA! не підтягуються замовлення.
ми нічого не змінювали.. проблема з вашого боку?
1 відповідь
Скасувати дію, відновити процес
Видалили "Оприбуткування" товару. Як скасувати дію чи відновити втрачені дані?!
2 відповіді
30.01.2021, 09:37
Тип підключення до бази OpenCart
Є дія Імпорт продуктів з Opencart Воно підключається до бази опенкарт і завантажує від туди товари. Є питання: який тип підключення до бази викорис...
5 відповідей
Мультимовність у мобільній версії
Підключив функцію мультимовності, але в мобільних версіях сайту немає вибору мови. Причому підключив на двох своїх сайтах, немає ні там, ні там. Са...