1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
9 відповідей
доопрацювати дію "Створення чека продажу...."
- така доробка для дії допустима?
1 відповідь
2015753081 - Доопрацьовано функціонал конструктора бізнес-процесів
У налаштуваннях конструктора дій доопрацьовано: - Налаштування, що дозволяє дублювати дію; - підсвічування статусу БП кольором цього статусу.
9 відповідей
27.02.2021, 23:51
Не створюються реєстри Нової пошти
Доброго дня, Не створюються реєстри під час створення накладних Нової пошти, дія на етапі включена https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/workflow...
8 відповідей
27.02.2021, 23:50
Номер зворотної посилки в Новій пошті
Доброго дня, Як заборонити запис номера зворотної посилки Нової пошти післяплати? Якщо посилка була відправлена з післяплатою, після заповнення зн...
11 відповідей
,сайт непрацює немає доступу до срм треба швидко виправити
,сайт непрацює немає доступу до срм треба швидко виправити rovo.org.ua
12 відповідей
27.02.2021, 14:38
Аварія. Не працює система
Лежить сайт https://chinim.com.ua/
1 відповідь
Oneboxconsulting (интегратор)
27.02.2021, 13:42
доопрацювати дію "Вивантажити продукти/категорії/фільтри/характеристики в opencart (через БД)" (додати можливість вибору полів категорії, які потрібно вивантажувати на OpenCart)
прошу в дію "Вивантажити продукти/категорії/фільтри/характеристики в opencart (через БД)" до переліку полів для вивантаження додати поле...
1 відповідь
27.02.2021, 13:21
Як вивантажити в XML файл на кшталт промовського всі характеристики (фільтри) товару?
Як вивантажити в XML файл на кшталт промовського всі характеристики (фільтри) товару? Пробував різними шляхами – але характеристики товару не виван...
11 відповідей
Категорія
В мене на сайті дві категорії лзились в одну. Тобто колишня категорія стала підкатегорією. Я не можу розібратись і повернути попередній статус для ...
2 відповіді
Прев'ю контакту в бізнес-процесі списком, таблицею.
допоможіть настроїти відображення прев'ю контакту в списку замовлень. Хочу щоб у прев'ю виводили додаткові поля з необхідною нам інформаціє...