1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
10.03.2021, 10:36
Аналоги (оцінити доопрацювання)
Ми маємо дію Мені потрібна галочка, яка б при заміні продукту на аналог до доданого продукту на місце аналога копіювало б доп. поле продукту проце...
1 відповідь
10.03.2021, 10:19
Змінити валюту боксу на USD
Доброго дня! Змініть, будь ласка, валюту нашого боксу на USD.
8 відповідей
10.03.2021, 09:57
Перестав працювати хвилинний крон
Перестав працювати хвилинний крон Ось час, коли він останній раз відпрацював Приклад: Терміново! не закриваються замовлення з очікуваною сплатою! ...
10 відповідей
10.03.2021, 09:53
Не надсилаються повідомлення Viber BSGWorld
Не надсилаються повідомлення Viber BSGWorld Робили доопрацювання #2015755887 "Доробка. використовувати свій endpoint в API URL у BSG World SMS...
3 відповіді
Листи зі звітами, то їх багато один звіт - про перерахунок цін
чи є можливість якось регулювати надсилання звіту про Прирахунок цін? у мене надходить 8-10 листів при одному перерахунку цін https://prnt.sc/10ht8...
1 відповідь
2015755710 - Додано налаштування інтеграції з Новою Поштою
У налаштуваннях інтеграції з Новою Поштою додана галочка "Використовувати об'ємну вагу замість габаритів при створенні ТТН (змінюється лиш...
1 відповідь
2015756531 - Доробка полів Telegram у картці контакту
До універсального блоку контакту додано поле "Telegram". У полі буде виводитись значення ідентифікатора, який прописується користувачеві ...
1 відповідь
2015757552 - Доопрацьовано функціонал дії "Імпорт товарів та категорій з Simpla"
Для дії "Імпорт товарів та категорій з Simpla" додано налаштування "Завантажити лише перше зображення"
4 відповіді
09.03.2021, 21:49
Як зрозуміти, яка дія або який процес змінив поле у картки контакту?
Мене цікавить ось це /ajax/admin/chat/get/order/ Наприклад /client/order/539/ - це відомо що зміни сталися через процес 539, тоді як chat/get/order/
1 відповідь
Oneboxconsulting (интегратор)
09.03.2021, 21:28
поправити приховування поля "підлога" в кошику кабінету клієнта
в налаштуваннях сторінки Кошик, кабінет клієнта (блок кошика) встановив приховування поля "Підлога" клієнта , зберіг з інтерфейсу це пол...