1b.app
Скопирована ссылка -

Особистий кабінет обовязкове заповлення міста

В особистому кабінеті при виборі способу доставки Новою поштою https://dorechi.crm-onebox.com/app/delivery/9/edit/ вискакують обовязкові до заповлення поля місто і відділення , чи є можливість їх вимкнути? у способі доставки ці поля не є обоязковими

Ответы:

Сусяк Ігор
Integrator.com.ua
Ірина добрий день, якщо там почати вводити місто, то підтягує довідник адрес НП, що дозволить потім зробити ТТН.
якщо вам взагалі не потрібно вибирати доставки, тоді тут /admin/shop/boxclient/ розділ Кошик в блоці "Блок кошика" заберіть поля так
12.10.2021, 18:28

справа в тому, що мені потрібні способи доставки, але поля місто і відділення не завжди обовязкови,, для постійних клієнтів Вони не потрібні
12.10.2021, 18:31

Сусяк Ігор
Integrator.com.ua

Ирина писал/а:
справа в тому, що мені потрібні способи доставки, але поля місто і відділення не завжди обовязкови,, для постійних клієнтів Вони не потрібні

я так і написав - якщо не потрібна доставка , приховайте поля. інакше працює для всіх однаково, просить адресу. Для постійних клієнтів спробуйте зробити окрему сторінку , де приберіть поля доставки і виводьте ту сторінку наприклад тільки для клієнтів, які в групі Постійні клієнти.

якщо не варіант - пробуйте дочекатись відповіді розробника, можливо оцінить скільки годин займе доробка.
12.10.2021, 18:59

Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации. Войти и написать комментарий