Є ескізи декількох сторінок інтерфейсу Service Desk - служби підтримки користувачів на підприємстві. Яким чином можна кастомізувати інтерфейси етапів бізнес процесів OneBOX, щоб вони виглядали, як на ескізах? Чи можливо використати BOX UI?
[file]10283[/file]
[file]10284[/file]
[file]10285[/file]
Є ескізи декількох сторінок інтерфейсу Service Desk - служби підтримки користувачів на підприємстві. Яким чином можна кастомізувати інтерфейси етапів бізнес процесів OneBOX, щоб вони виглядали, як на ескізах? Чи можливо використати BOX UI?
Добрый день, в боксе вы можете выводить все нужные поля в процессе в нужной последовательности и сами решать в каком месте какое поле где выводить. Все что я вижу на скринах можно настроить с помощью интерфейса процесса, кроме чата на последнем скрине так как я пока не понимаю что это за чат и через какой месенджер/систему он работает.
Добрый день, в боксе вы можете выводить все нужные поля в процессе в нужной последовательности и сами решать в каком месте какое поле где выводить. Все что я вижу на скринах можно настроить с помощью интерфейса процесса, кроме чата на последнем скрине так как я пока не понимаю что это за чат и через какой месенджер/систему он работает.
Якщо ми розглянемо перший інтерфейс (ТЕКУЩАЯ НЕДЕЛЯ), то це типовий інтерфейс "Мої процеси календарем", до якого добавлений правий блок з полями. Питання: 1. можна добавити цей блок в стандартний інтерфейс самостійно, використовуючи, наприклад, Модуль Воркшоп, в якості UI конструктора, при наявності знанння html та php? 2. можна замовляти реалізацію, описавши ТЗ кожної зміни інтерфейсу, яка виходить за рамки стандартних налаштуваннь?
Якщо ми розглянемо перший інтерфейс (ТЕКУЩАЯ НЕДЕЛЯ), то це типовий інтерфейс "Мої процеси календарем", до якого добавлений правий блок з полями.
Питання:
1. можна добавити цей блок в стандартний інтерфейс самостійно, використовуючи, наприклад, Модуль Воркшоп, в якості UI конструктора, при наявності знанння html та php?
2. можна замовляти реалізацію, описавши ТЗ кожної зміни інтерфейсу, яка виходить за рамки стандартних налаштуваннь?
[file]10410[/file]
А за допомогою модуля Воркшоп? В описі модулю зокрема сказано "У даній версії модуля є можливість створювати власні блоки інтерфейсу через розробку додатка...", але посилання на сторінку "Документація по OneBox UI" чомусь видає помилку 404 :)
А за допомогою модуля Воркшоп? В описі модулю зокрема сказано "У даній версії модуля є можливість створювати власні блоки інтерфейсу через розробку додатка...", але посилання на сторінку "Документація по OneBox UI" чомусь видає помилку 404 :)
Стосовно MVP версії зрозуміло. А чи можливо самостійно розробити свій кастомний інтерфейс, як на ескізах, або зробити у вигляды додатку Native app на базі OS OneBOX, використовуючи додатки API v2, My Custom Apps?
Стосовно MVP версії зрозуміло.
А чи можливо самостійно розробити свій кастомний інтерфейс, як на ескізах, або зробити у вигляды додатку Native app на базі OS OneBOX, використовуючи додатки API v2, My Custom Apps?
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий